Right Girl | Part 9 | Why Did I...


Någon timme senare hade jag övertygat Brian att jag kunde få flytta in där istället. Jag kunde inte hålla in glädjen heller så jag hoppade runt och log bara. Chaz fick hjälpa till att flytta alla möbler in till det större rummet. Vi kunde nästan inte sluta skratta bara för det var så grymt overkligt.  


Jess perspektiv
Veckorna i skolan haded gått och helt plötsligt var det november. Det kändes inte som det eftersom om jag varigt i Paris hade det inte varigt tjugo grader ute just nu. Men jag började vänja mig fast det tog tid.
Just nu höll jag på att göra mig i ordning för bio. Jag, Tia, Jordan och Halei skulle kolla på den nyaste Harry Potter. Vi hade tvingat Jordan med för han brukade inte gilla fantasy medan jag och Halei var galna i det. Tia var mittemellan. Hon var intre fanatisk över filmerna men hon kunde se dom med glädje. Dörrklockan ringde och jag drog min Dang it, I have sand in my shoes! T-shirt över mitt lite lockiga efter duschen bruna hår.
Jag skuttade ner för trapporna och öppnade dörren till en Halei som hoppade upp och ner hela tiden för hon var så taggad till filmen.

- Harry Potter! Harry Potter! ropade hon och kollade ner på mina kläder och började asgarva åt min T-Shirt.
- SNyggt skratt du har, sa jag restsamt. Fast Halei inte brydde sig om något folk sa hatade hon sitt skratt så jag tog möjligheten att säga något om den hela tiden. Hon bitch-blickade mig i någon sekund med sken sen upp igen. Inget kunde få henne på dåligt humör idag... men kanske någon.

Vi tog Haleis bil och började åka till Tia som bodde down the block. Vi fick tråkigt efter ett hus så vi hade igång radion och hade våran vanliga otur och inget bra var på så jag hade igång Haleis Hey Monday CD. Båda skrek till lite men sjöng inte med eftersom Haleis bil inte hade tak och när vi sjöng brukade vi mer skirka och det var många ute för det var en fin dag.

Tia satt på hennes trappa och hoppade glatt upp och satte sig i baksätet när vi stannade till. Halei körde mot bion. Jordan bodde bara några hus från den så vi skule mötas inne där han hade fixat fram biljetterna.

*efter bion*

Klockan var tolv när Halei släppte av mig utan för mitt hus. Filmen hade varigt... underbar? Hur kan man förklara en Harry Potter utan att låta som en tönt?
Jag och Halkei hade rockat ut ännu mer till Hey Monday på vägen hem och Tia hade med mer än glädje lämnat bilen när vi kom fram till henne.

Jag sa hejdå till Halei och klev upp för den tio steg höga trappan. Jag kollade ner mot min jeans ficka för att leta efter nyckeln medan jag gick upp och så klart skulle ja snubbla på det översta stget. Men jag föll inte för någon fångade upp mig och drog upp mig till dörren. Det var mörkt ute men jag kunde snart se att det var Justin.

- J, Just vad f... vad gör du här? sa jag chockat och önskade han inte kommigt. Jag kände mig fortfarande så jävla hemskt efter det där på stranden.
- Jag ville bara, se till hur du var... sa han och gick ett steg närmare mig och minskade utrymmet mellan oss. Kanske två steg mellan oss nu. Jag kände min puls och andning öka en aning. Snälla säg inget som får mig att ge in för hans leende och bruna ögon.
- Justin, jag är trött och måste sova, fick jag ur mig och satte nyckeln i låset. Men innan jag han vrida runt den så dörren låstes upp så hade Justin tagit tag runt min midja och dragit mig närmare honom. Hans ögon lyste till lite som dom gjort på stranden och ett leende lekte på hans läppar.
- Jess, hata mig inte för det här men... viskade han och kysste mig. Det kändes som hela jag började brinna och jag ville inte sluta kyssa honom.

Jag fattade nu vad jag höll på med och drog mig ifrån honom och bara stirrade mellan honom och dörren.
- Nej gud, Justin nej! var allt jag kunde säga innan jag redan var upp för trappan och slängde mig ner på sängen. Hela jag skakaed och jag kände tilloch med tårar rinna längs kinderna och sabbade mascaran.

Nej, nej, nej det här hände inte. Inte nu när allt verkade bra förengångs skull. Jag droig av mig kläderna och tog en lång dush. Jag tror jag satt på kakel golvet i tå timmar innan jag släpade mig in i rummet igen och satte på mig unbderkläder och ett par gröna pjamasbyxor och en grå tight V-Ringad T-Shirt och hae ner håret som var lite fluffigt efter ha suttigt upp i en knut hela dagen. Jag kom på att jag redan hade duschat idag men glömde det medan jag somnade in och vaknade inte på tolv timmar. Det var ju helg...

Justins perspketiv
Jag skulle inte kysst henne, men jag hade inte kunnat hålla mig för det. Hon var så... Fan jag förstörde allt igen. Kunde jag bar inte fattat hon inte gillade mig när hon sa nej på stranden? Nej, det kunde jag inte för jag är en idiot. En idiot som blev kär i min bästa väns kusin...

Jag reste mig upp från sängen och gick ut för en liten promenad.

Jess perspektiv
Det hade gått en vecka. En hel vecka sen Justin kysst mig men jag hade kvar minnet och hans ögon, jag kunde få bort dom för varje gågn jag blundade kom dom och såg på mig med sån stark sorg. Fan livet var skit nu och jag kunde inte sluta längta till jullovet som detta år skulle vara en hel månad. Jag kunde inte varigt gladre för det. Det skulle börja den andra veckan i December vilket var om en hel vecka.

Halei och Tia hade märkt på Måndagen att något var fel men jag hade bara sagt en sak med familjen hade hänt och dom hade tagit det som ett okej till att jag inte åt eller pratade som jag brukade. Vi hade sista lektionen och det var Fredag så musik. 
Jag satte mig på min plats och had igång min iPod tills läraren skulle komma. 

Tio minuter senare kom vår lärare, Mrs. Shawn, in och log glatt mot oss alla. Jag stängde snabbt av iPoden och la ner den i min slitna tyg skolväska och försökte ge lektionen som jag annars älskade lite uppmärksamhet.
Dagens läxa som varade till sommarlovet nästa år, vi skulle få jobba hemma och jobba annat under dom andra lektionerna. Vi skulle skriva en låt heltochhållet själv och lära sig ett instrument.
Jag kunde redan veta att jag skulle lära mig gitarr eftersom jag alltid velat det och jag kunde redan spela trummor så det fanns inte så mån ga andra val. Vissa frågade om dom kunde få hyjälp av sina vänner så klart och dom fick en varning om att det skulle sänka poängen i det hela eftersom det var meningen man skulle vara ensam men att om dom vill fick dom. Alla i klassen flyttade ihop sig i tre eller två medan jag satt kvar på min plats och såg ut genom fönstret.
Jag skulle iallafall jobba ensam, och om vad visste jag redan...

Vad ska hon skriva om?

Och jag ska få min dator fixad på Måndag troligen så då blir det bättre skrivning, lovar!
Har kommigt på lite bra saker nu ;D 
Kommentarer
Postat av: Anonym

awwezuuum ;D

2011-06-11 @ 22:48:08
Postat av: Fanny

Fett bra! Kolla gärna min novell blogg också! :D

2011-06-11 @ 23:06:31
URL: http://bieberdirection.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skiitbra!

2011-06-12 @ 15:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0