Wherever you are, episod 57

Han blev sur eller avundsjuk eller va det nu var, och sen stack han ner. Sen förklarade jag för honom men jag blev så trött på honom så jag gick bara ifrån honom... Jag vet inte hur jag ska göra nu... sa jag och kollade runt på alla.
- Öhm... wow... fick jag till svar.
- Jag vet inte om det är rätt längre. Om det är menat att vi ska vara tillsammans eller inte.
..- Såklart det är Mathilda! Du är bara osäker just nu. Jag lovar, det kommer ordna sig, sa Jasmine och smekte mig på armen.
- Är du säker? frågade jag och kollade på henne.
- Ja, sa hon och log. 
- Okej... tack! sa jag och kramade henne. Sen bestämde vi oss för att vi skulle ut på stan alla tjejer, så vi sminkade oss lite lätt och sedan gick vi ut. När vi kom ut på gatan såg vi killarna åka skateboard. Jag suckade och kollade åt andra hållet. Helt plötsligt får jag ett sms, från Justin:

Förlåt ♥

För vad?

För att jag trodde att ni hade något på gång. Förlåt, jag vill bara inte förlora dig. ♥

Justin, bara för att jag kramar en kille är jag inte tillsammans med honom. Okej? Förstått? ♥

Jag förstår :) Vad ska ni göra nu då? ;)

Shoppa (a) Haha, nirå? :)

Vi gör inget. Men vi hörs senare, puss ♥

Jag orkade inte svara på sista sms:et utan la bara ner telefonen i fickan. När vi kom till köpcentret gick vi först in på Forever21. Jag hittade ett par byxor, 2 t-shirtar och en skjorta som jag köpte. 

Framspolning några timmar.

Klockan var ungefär halv 3 när vi tillslut slog oss ner vid ett fik. Jag var alldeles trött i fötterna, även fast jag hade converse på mig. Caitlin och Jasmine hade ju högklackat på sig. Jag lutade mig tillbaka i stolen och drack lite av min coca-cola. Dom andra pratade om något jag inte orkade lyssna på. Helt plötsligt känner jag någons läppar emot mina. Jag tar snabbt bort huvudet och öppnar ögonen. Där stod Justin och flinade. Jag slog honom löst på armen och sedan kramade jag honom. Jag reste mig sedan upp så att han kunde sätta sig ner, sen satte jag mig själv i hans knä.


Okej, asså. Jag har asdåligt samvete för att jag inte uppdaterat OCH för att ingen speciellt hände i den här delen. 

Så för er som är intresserade av att skriva på den här novellen får gärna kommentera eller skicka ett mejl till shawtymane@live.se Wherever you are, episod 56

Jag flinade lite och Christal såg såklart det.
- Vad är det? sa hon och log.
- Caleb är här nu, han vill gärna träffa dig CHRISSIE. Hänger du med ner? frågade jag och såg på henne. Hon gav mig en ond blick.
- Kalla mig inte Chrissie, suckade hon och reste sig. Sen blev hon jätteglad och vi sprang ner. När vi kom till lobbyn och han vände sig om trodde jag att jag skulle få en hjärtattack...(Låtsas som att det är Caleb.)

Han hade verkligen förändrats sen jag senast såg honom... Jag kollade snabbt på Christal som också stirrade på honom. Hon kollade snabbt på mig sedan tillbaka till Caleb.
- Wow... var det enda hon fick fram. 
- Yeah... mumlade jag tillbaka. Sen gick vi fram och bokstavligen hoppade in i hans famn.
- Tjena tjejer! Vad jag har saknat er! sa han och kramade tillbaka.

Vi stod och kramades ett bra tag för helt plötsligt stod Christian, Clara, Chaz, Caitlin och Ryan bakom oss. Ryan kollade lite avundsjukt på Caleb medan dom andra log. Jag började presentera alla och jag såg hur Caleb kollade in Caitlin. Jag började le, för det var ju Caleb jag menat när vi åt frukost...

- Åh, kom hit igen så jag får krama er! sa Caleb och vi slängde oss in i hans famn igen. Jag hade saknat honom... Han hade mer muskler än Justin och... jag har alltid känt mig trygg vid hans sida. Hans bamsekramar... Jag släppte taget om honom och gick och ställde mig bredvid Chaz som kollade på mig en stund. Sen tog han mig i armen och drog upp mig till våran lägenhet. Jag kollade förvånat på honom under hela vägen. Inte förrän vi var inne i rummet började han prata.

- Mathilda, som du vet så känner jag ju dig, började han. - Och jag ser på dina leenden att du har saknat Caleb... väldigt mycket? fortsatte han sedan.
- Såklart jag har, jag har ju int...
- Jag vill inte att du sårar Justin Mathilda. Han kommer också märka på dig att du fortfarande har känslor för honom, avbröt Chaz.
- Jag har inga känslor för honom! Tror jag... sa jag sedan och kollade ner. 
- Just det. Tänk bara på det, sa han och kramade mig. Jag kramade tillbaka och sen öppnades dörren. In kom Justin och han kollade förvånat på oss två.
- Jag visste det! sa han och gick ut och smällde igen dörren. 

Både jag och Chaz kollade förvirrat på varandra, sen sprang vi ut och ropade efter Justin. Han var helt borta. Vart har han tagit vägen nu då?

Justins perspektiv:

Hur kunde jag vara så dum. Såklart hon gillade Chaz fortfarande! Jag gick raskt ner till lobbyn och råkade springa in i någon stor kille. Mörkhårig och muskler hade han. Jag sa snabbt förlåt och började gå vidare när han plötsligt ropade på mig:

- Öj, vänta! 
Jag vände mig om och kollade på honom.
- Är inte du Justin Bieber? frågade han sedan. 
- Jo, sa jag och försökte le, men det gick inte. Var han ett kill-fan? Han började gå emot mig och tog sedan fram handen. Jag skakade hand lätt med honom, sen var det tyst ett tag.
- Jag är Caleb föresten! Hörde att du är tillsammans med Mathilda! sa han och log. Jag kände en klump i magen på en gång. Även fast jag är kille kan jag ju säga att alla tjejer skulle falla för en kille som såg ut som honom. Jag hoppas innerligt att inte Mathilda har känslor för honom.

- Åh, ja. Hej! sa jag och log ett fejk-leende. Han kollade på mig ett tag, sen sa han:
- Har det hänt något eller? Jag kan se det i dina ögon OCH du ler ett fejk-leende...
- Ja.. Nej.. Det... Jag... Jag såg just min bästa vän Chaz och Mathilda stå och kramas ensamma i vårat rum och... Dom har också varit tillsammans... sa jag och kollade ner.
- Oj. Andra killen på... Vad är det? 2 månader? Inte illa. Jag tror inte hon är otrogen direkt Justin, Mathilda är inte en sån person, sa han sedan och klappade mig på axeln.
- Det har redan hänt en gång... sa jag och kollade upp.
- Oh, sa han och gjorde en grimas.

Helt plötsligt öppnades hissdörrarna och Chaz och Mathilda kom ut. Hon sprang fram och började förklara sig:

- Du får tro vad du vill, men det är inget mellan oss! 
- Jag såg ju det, sa jag till mitt försvar.
- Men sluta, snälla. Jag kramade honom för att jag hade pratat med honom om en... sak, och jag är väl för fan inte otrogen om jag kramar en kille? Eller? fortsatte hon. Jag kände hur jag började rodna lite lätt. 
- Du har rätt... Förlåt, sa jag och sträckte fram armarna för att krama henne.
- Det kan du ju glömma, sa hon bara och gick iväg. 

Jag tog ner armarna och stirrade bara efter henne. 
- Ey bro... jag... vi går ut och skejtar ett tag, sa Chaz och gick och hämtade Ryan och Christian. Jag stannade kvar och väntade på killarna men Caleb gick upp till hans rum, tror jag.

Mathildas perspektiv:

- Men kan du berätta vad som har hänt? frågade Christal än en gång.
- Nej, inget. Jag är bara sur på Justin och, ja... sa jag och kollade ner på dator-skärmen.
- Happ. Men säg när du vill säga det då, sa hon och la sig i sängen bredvid mig. 

Helt plötsligt knackade det på dörren så Caitlin gick och öppnade. Hon kom tillbaka med Jasmine efter sig. Jag reste mig upp från sängen och kramade henne. 
- Vad har hänt gumman? frågade hon sen.
- Jag.. okej. Jag berättar för er då, men jag vet att ni kommer tycka jag är dum i huvudet, sa jag försiktigt.
- Nej då! Såklart vi inte kommer! sa Caitlin och log emot mig. Jag log osäkert tillbaka.
- Okej, det är såhär att... Som ni såg på Caleb så är han ju inte direkt ful. Och jag har nog bara inte insett hur... mycket jag saknat honom. Hans kramar och hans trygga famn. Och jag... jag vet inte... jag... tror jag har några känslor för honom. Och Chaz såg på mig att det var något, så han drog upp mig på rummet för att prata om det, sen kramades vi, och just då kom Justin och såg oss. Han blev sur eller avundsjuk eller va det nu var, och sen stack han ner. Sen förklarade jag för honom men jag blev så trött på honom så jag gick bara ifrån honom... Jag vet inte hur jag ska göra nu... sa jag och kollade runt på alla.
- Öhm... wow... fick jag till svar.
- Jag vet inte om det är rätt längre. Om det är menat att vi ska vara tillsammans eller inte...


Ojdå. Hur kommer det bli här då? Kommer dom göra slut eller inte? ;) Jag vet inte än, ni får gärna ge tips! :) Och kommentera!!! :D

Wherever you are, episod 55

Jag såg att Mathilda satt och smsade med någon, men jag såg inte vem. Dom skrev hjärtan i alla fall, och skulle ses i Italien. Var det den där Caleb? 
- Vem menade Mathilda egentligen? frågade jag Christal.
- Öh.. he-hennes... ex, stammade hon fram och tittade ner i hennes mat.
- Aha... s.. äh det var inget, sa jag och log emot henne. Hon log ett osäkert leende tillbaka.När vi ätit upp frukosten gick vi upp till våra rum. Klockan var ungefär halv tre, så vi skulle snart börja åka emot flygplatsen. Vi killar gick in till vårat rum, men sen hade vi det så tråkigt så vi gick in till tjejerna. Där låg Mathilda med telefonen och pratade med någon, Caitlin målade naglarna, Clara höll på att dansa dougie med Christal och något annat hände inte. Jag la mig i Mathildas säng och log emot henne. Sen mimade jag; vem pratar du med. Hon mimade tillbaka; mamma. Jag nickade och la sedan ner mitt huvud på hennes mage.

När hon pratat klart gick vi ut med vårat bagage och åkte till flygplatsen. Det var som tur var inte mycket fans. Vi checkade in bagaget och sen gick vi in till gaten och väntade på planet. Efter 20 minuter kom planet och vi gick och satte oss. Jag längtade att få åka till Italien. Värme, vänner, och sen skulle jag få träffa mamma igen. Hon var hem och hälsade på mormor och morfar under tiden jag var i Tyskland. Vi skulle stanna på flygplatsen i ungefär en halvtimme innan mammas plan skulle komma. Undra vad vi skulle göra under tiden.

Jag vände huvudet emot Mathilda och hon såg ovanligt glad ut.
- Vad är det? frågade jag och flinade lite.
- Jag är bara... så otroligt glad! sa hon och log.
- Varför då? frågade jag.
- För att jag ska få åka till Italien med dig, dom bästa vännerna som finns OCH jag ska få träffa Ca... öhm... Caleb, sa hon sedan lite tystare.
- Det är okej att du saknar honom Mathilda... ni skildes inte på ett bra sätt.. eller, det var ju bra för mig, men du fattar, sa jag och tog armen om hennes axlar.
- Jag fattar... Tack för att du är så underbar och bäst i världen, sa hon och kysste mig på munnen. Efter det sa jag inget, utan slog på en film som vi båda somnade till. Efter 1½ timme var vi framme i Italien och jag kände redan hur varmt det var. Jag reste mig upp och sträckte mig lite lätt.

När vi kom ut var det minst 300 skrikande tjejer där. Jag suckade lite och satte sedan i öronpluttar. Scooter gav sedan dom andra varsinna också. Jag började flina lite, dom kollade bara på mig med "mördar" blicken. Vi gick ut ur planet och jag skrev några autografer. Sen fortsatte vi in och satte oss på Starbucks.  Vi pratade och skrattade och hade det allmänt trevligt. Sen fick jag ett sms från mamma och det stod att hon var framme. Jag sa det till dom andra och dom reste sig upp och vi började gå emot hållet mamma borde komma ifrån. När jag såg henne vinkade jag till henne och hon vinkade tillbaka. Hon gick fram och kramade mig, sedan fortsatte hon att krama alla andra. Det såg lite roligt ut, som om hon var mamma till alla.

När kram-kalaset var slut gick vi efter Kenny till minibussen och sen åkte vi till hotellet. Där var det som en hel lägenhet med 4 sovrum. Självklart tog vi det rummet, så vi började slappa på en gång. Sen bestämde vi hur vi skulle sova. Hur mycket jag än ville sova med Mathilda blir det ju synd om Caitlin och Chaz, så vi bestämde att Chaz skulle sova med mig och Caitlin med Mathilda. Thank God att det var ett rum med 2 sängar istället för dubbelsäng. Tjejerna tog dubbelsäng rummet och sen började vi packa upp.
Efter det var vi så trötta, så vi gick och la oss. Jag tror alla somnade på en gång.

Morgonen efter, vid 10-tiden:

Jag vaknade av att Scooter ringde mig. Förmodligen var det första intervjun. Jag gick motvilligt upp ur sängen. Jag gick ner till restaurangen och åt frukost tillsammans med Usher, mamma, Scooter, Kenny och Ryan. Sen gick jag och Ryan upp för att bestämma kläder. Han tog fram ett par svarta skinnbyxor, en rutig skjorta och ett par gråa SUPRA-skor. Sen tog jag bara på mig en keps. Så, då var jag färdig. Jag gick in till Mathildas rum och pussade henne hej då. Sen skrev jag en lapp till dom andra.

Jag log lite för mig själv, sen stack jag ner till lobbyn och åkte till intervjun.

Mathildas perspektiv:

Jag vaknade lite lätt när någon pussade mig på kinden. Det var Justin... Förmodligen skulle han på intervju nu. Han måste ha det jobbigt egentligen.. Jag skakade på huvudet sen gick jag in till badrummet och tog en dusch. Efter att jag var klar med det gick jag in till mitt och Caitlins rum och tog på mig bikini och sedan ett par shorts och en blus över. När jag var klar så väckte jag Caitlin och sen gick vi ner och åt frukost. När vi suttit där i ungefär 5 minuter så kommer dom andra ner. Jag tror alla såg ut som zombies... När vi ätit frukost i ungefär en timme gick vi upp. Klockan var kvart över 11 och vi hade inget att göra. Vi gick omkring och kollade i lägenheten, och helt plötsligt hittar jag en lapp som Justin skrivit. Jag läste den högt och dom andra nickade bara. Sen gick vi till tv:n och tog fram Justins xbox. Vi satt och spela i en halvtimme ungefär, sen fick jag ett sms från... Caleb:

Hej :) Vart i Italien är ni egentligen? :o

Hej du ;) I Rom... durå?

Hahahahahaha, så jävla wierd. Jag med! Landade nyss! ;o

Haha, ofta. Vilket hotell sover du på då? ;)

ROMANZO hotell, hahahaha, ingen aning om vart det är...

DU MÅSTE SKÄMTA. VI MED. Vi bor i värsta lägenheten, ascoolt.

Lol. Vi är framme vid hotellet nu, träffas?

Visst. Ska jag ta med Christal?

Jaaaaa, CHRISSIE :D Som fan, snälla!

Bra, då kommer vi snart ner till lobbyn. ;)

Jag flinade lite och Christal såg såklart det.
- Vad är det? sa hon och log.
- Caleb är här nu, han vill gärna träffa dig CHRISSIE. Hänger du med ner? frågade jag och såg på henne. Hon gav mig en ond blick.
- Kalla mig inte Chrissie, suckade hon och reste sig. Sen blev hon jätteglad och vi sprang ner. När vi kom till lobbyn och han vände sig om trodde jag att jag skulle få en hjärtattack...


Hm. Varför dårå? ;) Snälla, kommentera mer!!!

 


Wherever you are, episod 54

Han försöker se sur ut, men jag märkte hur hans mungipor drogs uppåt hela tiden. Jag gick fram och kysste honom passionerat, och jag kände hur han tog sina händer på min rumpa. Jag snurrar försiktigt runt och backar sakta emot poolkanten, men den märker inte Justin. När han är precis är vid kanten slutar jag kyssa honom och puttar ner honom i vattnet. Tjejerna börjar skratta och springer emot Chaz, Christian och Ryan. Efter någon minut ligger alla killar i poolen och skrattar. Vi tjejer flinar lätt och går sedan bort emot dörren. När vi precis tänker gå ut ser vi hur någon kommer och ser inte glad ut.

Det var poolvakten. Han stirrade irriterat på oss, och sedan sa han:
- Ni vet att ni inte får vara här efter klockan 21 va? Klockan är nu... kvart i 4 på morgonen. Jag ber er att gå och lägga er, nu! sa han och stängde dörren in till poolrummet. Vi vågade inte säga till att killarna var kvar där, så vi gick sakta upp på vårat rum.
- Hur ska killarna komma ut därifrån? Han låste ju, sa Christal och började fnittra lite. Vi alla var trötta och det betyder att alla var flummiga. 
- Jag vet inte... vi... jag vet inte hur vi ska göra... svarade jag och började fnittra lite mer. Vi bestämde oss för att smyga ner och försöka öppna dörren. Vi öppnade försiktigt våran dörr och smög. Vi tog hissen ner och kollade runt hörnet för att vi inte skulle bli upptäckta. Jag smög försiktigt fram och öppnade dörren och - den var öppen! Jag sa SCORE lågt för mig själv, sen slank jag in till poolrummet. Där satt alla killar bakom stolarna. Jag började fnittra lite, sen vinkade jag till dom. Dom småsprang fram till mig och sen sprang vi ut och upp till tjejernas rum. Vi tjejer satt och skrattade i våra sängar medan killarna blängde surt på oss.

Efter någon minuter började Christian skratta och det dröjde inte länge förrän dom andra killarna hängde på. Vi började prata lite smått men sen kände jag hur jag började bli trött. Jag la mig ner i sängen och försökte hålla mig vaken, men jag kunde inte. Efter någon minut hade jag somnade. Jag kände hur killarna reste sig upp för att gå in till sitt rum men jag drog i Justins hand så att han ramlade ner i sängen. 
- Vad är det? frågade han sedan och skrattade lite.
- Stanna här... mumlade jag.
- Men jag kan inte, sa Justin och såg lite besviken ut.
- Jo... KAN JUSTIN SOVA HÄR? skrek jag ut till dom andra. Dom mm:ade lite lätt och Justin började le. Sen sa han att han skulle in och hämta torra kläder, eftersom hans kläder på något sätt hade blivit blöta. Jag flinade och pussade honom snabbt. Han sprang in till deras rum och jag gjorde allt för att vara vaken.

Justins perspektiv:

Va glad jag blev när Mathilda ville att jag skulle sova hos henne. Jag sprang snabbt in till vårat rum och letade reda på min resväska. Jag tog fram en t-shirt, shorts och ett par kalsonger. Jag drog av mig dom blöta kläderna och la dom på sängen, sedan tog jag på mig dom andra sakerna. Jag gick ut till dom andra och kollade lite när dom spelade.

- Vad händer inatt då? frågade Ryan och kollade på mig och flinade.
- Ja, liksom, det ska vara 3 andra tjejer där inne så jag tror inte det Ryan, sa jag och blinkade.
- Jaså? Jag som trodde det skulle bli lite vilt jag, sa han sedan och skrattade.
- Tss, inte än. Väntar på det perfekta tillfället, sa jag och blev lite röd i ansiktet. 
- Jag med... sa Ryan och slutade skratta. Jag log till dom sedan sa jag god natt och stack in till Mathilda.

Dom andra hade somnat men Mathilda var vaken och började le när hon såg mig. Jag log tillbaka och gick och la mig bredvid henne. 
- Hej, viskade jag sedan och pussade henne på kinden.
- Hejsan, sa hon och fnissade. - Va roligt att du är här, fortsatte hon sedan och kysste mig lätt. 
- Håller fullständigt med dig. Det finns ingen annan plats än bredvid dig jag skulle vilja vara nu, sa jag och flyttade mig närmre henne. 
- Aw. Du är för underbar, sa hon och kysste mig en gång till, fast längre.
- Du med, sa jag och kramade om henne. Hon pussade mig på kinden och vände sig sedan om. Jag la min arm om hennes midja och drog henne närmre mig. Jag hörde hur hon sedan viskade; jag älskar dig. Jag började le och pussade henne i nacken. Jag kände hur hon rös. 
- God natt Justin, sa hon sedan och jag hörde hur hennes andetag sakta började bli tyngre. Efter någon minut sov hon. Kort därefter somnade jag. 

Jag vaknade tvärt morgonen därefter. Alla tjejer var uppe och dom höll på att packa. När Mathilda såg att jag vaknat började hon le och slängde sig i sängen. 
- God morgon söto! sa hon och kysste mig. 
- God morgon... Hur mycket är klockan? frågade jag försiktigt och kliade mig i ögonen.
- Cirkus... 1 på dagen, sa hon och log. 
- Oj... Jag måste nog gå och packa. Vi kan väl äta frukost allihopa sen eller? frågade jag och kollade på tjejerna. Dom nickade och log tillbaka. Jag gick ut ur rummet och in till killarnas. Där låg alla och sov. Jag tog snabbt på mig kläder och gick sedan in till Ryans rum och gjorde en rolig sak. 
Jag började skratta hysteriskt och var så nöjd över att jag filmade allt. Jag sprang till min datorn och tog upp twitter. Jag såg att det var massa personer som tweetat mig och frågat om jag var död. Jag skrev lite snabbt; jag är inte död utan hänger med mina vänner som är och hälsar på. snart kommer en rolig video på ryan! Jag tog upp twitvid och la in den snabbt. Jag la sedan ut den och skrattade.

Efter att jag gjort det gick jag och började packa. 

Mathildas perspektiv:

Jag vaknade över att Caitlin väckte mig och sa att vi skulle börja packa. Jag kollade snabbt på Justin och såg att han sov, så jag lät honom sova vidare ett tag. Efter ett tag vaknade han och sen gick han in till sitt rum och mer visste jag inte vad han gjorde. Vi tjejer packade klart och satte oss sedan och och pratade. 
- Ni passar verkligen bra tillsammans, sa Caitlin och log emot mig.
- Tack Caitlin... svarade jag och log. 
- Jag vill också ha en pojkvän! Jag är ju omringad av kärlekspar ju, sa Caitlin och började skratta.
- Du kommer hitta den rätta Caitlin, jag vet det. Men nöj dig inte med första bästa utan killen ska verkligen förtjäna dig, sa jag och kramade henne.
- Aw, tack gumman, sa hon och kramade tillbaka. När vi snackat ett till tag kom killarna och sa att dom skulle ner och äta. Vi följde med dom ner och tog mat snabbt. Vi åt och pratade och hade kul. Efter ett tag fick jag ett sms från Caleb:

Hej sockerpullan (haha, förlåt)! När kommer ni till Italien då? Jag åker imorgon. :)

Heeeeeej... tuppen... vi ska dit idag. :)

Nice. Träffas någon gång? Jag saknar dig. ♥

Aw. Miss u too ♥ Så klart vi måste ses, men vi kan ju höra efter senare, när vi vet mer. :)

Ja! Men vi hörs, ha så trevligt med Bieber nu. ;)

Haha, käft. Men det ska jag, hej då! :)

Jag skrattade lite lätt, sen fick jag en jättebra idé! 
- Caitlin! Jag vet en perfekt kille för dig! Han är romantisk, söt och har en underbar humor! sa jag och log.
- Mathilda... inte nu, kanske senare... sa Christal och nickade emot Justin. Jag bet mig i läppen och log emot Christal.
- Ähum, vi kan ta det senare, sa jag sedan.
- Haha, okej! sa Caitlin och kollade på mig. Jag började skratta och sedan började Caitlin skratta. Dom andra kollade bara konstigt på oss och fortsatte äta, men vi kunde inte sluta skratta. Det slutade med att jag och Caitlin gick upp på vårat rum och jag pratade med henne om "the guy..."

Justins perspektiv:

Jag såg att Mathilda satt och smsade med någon, men jag såg inte vem. Dom skrev hjärtan i alla fall, och skulle ses i Italien. Var det den där Caleb? 
- Vem menade Mathilda egentligen? frågade jag Christal.
- Öh.. he-hennes... ex, stammade hon fram och tittade ner i hennes mat.
- Aha... s.. äg det var inget, sa jag och log emot henne. Hon log ett osäkert leende tillbaka.


Vem menar Mathilda då?

Wherever you are, episod 53

- Puh.. Jag älskar mina fans, men jag tro inte mitt leende och mina händer gör det så mycket längre... sa jag och skrattade lite lågt.
- Jag kanske ska massera dom lite? sa Mathilda och blinkade med ögat.
- Med nöje! sa jag och gav henne mina händer. Hon tog dom och började massera dom, sen helt plötsligt biter hon på mitt finger. - Aj varför gjorde du så? frågade jag och skrattade.
- Det är kul att bitas, sa hon och började skratta. Sen sprang hon före oss och runt ett hörn. Helt plötsligt hör jag ett skrik. Jag springer snabbt fram och ser...Mathilda stå i en klunga bland massa tjejer. Jag joggar fram och tränger mig in till mitten där Mathilda var. När hon såg mig började hon le, jag log log tillbaka, sen tog jag hennes hand i min och gick ut från klungan. 
- Vad var det där? frågade jag när vi kommit tillbaka till dom andra.
- Jag kom till andra sidan hörnet, och där var det massa tjejer, och så skrek dom och frågade massa frågor om dig. Jag tror dom såg mig på din konsert, sa hon och skrattade. Jag skrattade lite lätt, sen blev alla tysta. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet. Klockan var ju ändå halv tolv på kvällen.

När vi kom tillbaka till hotellet gick alla in till sina rum. Vi killar började att spela tv-spel, tjejerna vet jag inte vad dom gjorde. Tänk, resan blev verkligen lyckad. Nu ser jag fram emot Italien. Där har jag 1 konsert och 2 intervjuer, sen är jag ledig i 4 dagar. 

Mathildas perspektiv:

När vi kom tillbaka till hotellet bestämde vi oss tjejer för att bara sitta och prata om allt. Vi pratade om allt möjligt och vi hade det ganska mysigt. Efter någon halvtimme får jag ett sms från Justin:

I LOVE YOU.

Jag började le och svarade snabbt:

Love you too. Sov nu, vi ska upp och kika på Tyskland innan vi åker imorgon. ;)

Ah, okej då... sov sött, hälsa alla :)

Jag svarade inte på hans sista sms utan log bara. Jag slängde telefonen i sängen och fick sedan en jättebra idé! 
- Hörrni tjejer! Vi går in till killarnas rum vid 3 tiden och busar med dom! sa jag och skrattade.
- Jaaaaaaaa! skrek alla och började skratta.
- Vad ska vi göra då? frågade jag sedan och bet mig i läppen och kollade på dom andra... Jag orkade inte vänta på svar, så jag tog upp min dator och sökte på: Roliga spratt. Jag fick några bra förslag som jag visade för dom andra. 

Vi bestämde oss för att sova och sedan gå upp vid halv tre, så vi kunde förbereda lite. Jag somnade ganska fort och vaknade sedan tvärt av väckarklockan. Jag väckte dom andra och vi tog på oss mjukisdressar. Det var lite komisk, för alla hade samma sort, men olika färger... 


Mathilda               Christal                  Caitlin                Clara

Eftersom att det var Justin som betalade vårat hotellrum bodde vi såklart i en svit, så det fanns ju ett kök där. Vi tog en kastrull och fyllde med ljummet vatten, sen tog vi med hårspray, tejp och lite smink också. Vi hade också en nyckel in till deras rum, så vi gick in och började. Vi ställde kastrullen inne i Christians rum och la försiktigt ner handen i vattnet. Sen gick vi in till Justins rum och satte upp hans hår i massa olika snoddar, och sedan sprutade vi i hårspray i det. Clara hade med sig en kamera, så vi filmade allt. Vi fortsatte sedan in till Ryans rum. Vi sminkade honom lite lätt och sedan tejpade vi hans lampknapp så att han inte kunde tända lampan. När vi kom in till Chaz rum hade vi ingen aning om vad vi skulle göra, men vi beslöt oss för att lägga lite mat nedanför hans säng som han sedan skulle kliva på. Vi försökte att inte skratta med det gick knappt.

När vi var klara satte vi upp kameran i "vardagsrummet" och gömde oss sedan på olika stället. Jag ringer Justin och säger att han ska väcka dom andra snabbt. Han lät alldeles konstig när han vakna med han sprang fort ut. När han kom till vardagsrummet känner han snabbt med händerna på huvudet och går vidare upp mot håret. Han skriker sedan högt och vi hör sen Christian skrika. Efter ett tag hör vi hur Ryan svär över att han inte kan få på lampan. Vi satt och skrattade så tyst vi kunde men när vi hörde Chaz skrik kunde vi inte hejda oss. Vi slängde oss på golvet och skrattade. Efter någon minut kollar vi upp och ser killarna stå med mord i blicken, så vi reser oss sakta upp och tar kameran och springer ut. Vi förstod att dom skulle leta efter oss inne i vårat rum, så vi sprang snabbt som fan till hissen och åkte ner till lobbyn. 

Vi smög in i poolrummet och satt där och kollade på videon när vi helt plötsligt hör Christians röst. Vi tittar upp bakom solstolarna och ser killarna komma emot oss. Vi reser oss upp och backar långsamt. Till slut stannar vi upp och killarna också. Jag kollar lite snabbt på Caitlin, sen går jag fram emot Justin. Han försöker se sur ut, men jag märkte hur hans mungipor drogs uppåt hela tiden. Jag gick fram och kysste honom passionerat, och jag kände hur han tog sina händer på min rumpa. Jag snurrar försiktigt runt och backar sakta emot poolkanten, men den märker inte Justin. När han är precis är vid kanten slutar jag kyssa honom och puttar ner honom i vattnet. Tjejerna börjar skratta och springer emot Chaz, Christian och Ryan. Efter någon minut ligger alla killar i poolen och skrattar. Vi tjejer flinar lätt och går sedan bort emot dörren. När vi precis tänker gå ut ser vi hur någon kommer och ser inte glad ut.


Yeah. Vem kommer? I don't know, yet. Vi får se. Nu ska jag sova, hörs.

 


Wherever you are, episod 52

Jag skruvar på vattnet och öppnar sedan dörren. Alla börjar slänga vatten på mig - men sen riktar jag vattenslangen emot dom och dom börjar skrika. Jag skrattade ett ondskefullt skratt och sen stängde jag av vattnet. 
- Nöjd nu? frågade jag och skrattade.
- Nej... sa Mathilda och kom emot mig. Jag öppnade famnen och hon kramade mig. Rätt som det var kände jag någon iskallt mot min rygg. Jag börjar skrika som en tjej och hoppar runt i rummet. Hon hade haft is innanför min tröja. Alla andra la sig ner på backen och skrattade medan jag fortsatte med att få ut isen.


- Varför gjorde du så för? frågade jag och låtsades vara irriterad.
- För att du behövde skrika lite, sa Mathilda och fortsatte skratta. Hon reste sig sedan upp från golvet och kysste mig. 
- Du har då en riktigt rolig flickvän, sa Sean och gick ut. Dom andra fortsatte att skratta, men gick ut så småningom dom också. Jag log emot dom, sedan tog jag tag i hennes arm och drog henne intill mig. Vi kysstes ett tag, sen gick vi också ut ifrån rummet. Jag tog hennes hand i min och började gå ut till minibussen dom andra åkt hit med. Precis när Mathilda skulle kliva in i bilen stannar hon upp, kollar åt vänster och försvinner. Jag kollar bakåt och ser henne gå emot Jasmine som går med huvudet nerböjt. Vad ska hon göra nu då?

Mathildas perspektiv:

Jag såg Jasmine gå och vara ensam, så jag gick emot henne.
- Jasmine! skrek jag så att hon skulle höra mig. Hon kollade upp emot mig och log.
- Ja? frågade hon sedan.
- Vill du hänga med oss till hotellet och hänga? frågade jag sedan och log.
- Men... dom andra vill nog inte det, sa hon efter ett tag och kollade sig osäkert omkring.
- Skiter väl jag fullständigt i, ska vi vara 8 st och du ska vara själv? Kom med här! sa jag och tog tag i hennes arm och började gå emot bilen.
- Tack.. och du Mathilda? Förlåt för att jag kysste... Justin... sa Jasmine och stannade upp och kollade på mig.
- Det är lugnt. Jag förlåter dig, sa jag och log.

Justins perspektiv:

Okej. Varför ler dom så mycket?
- Har jag missat något mellan dom två eller? frågade Chaz.
- Jag har ingen aning... jag visste inte ens att Mathilda ville prata med Jasmine efter att hon kysste mig, sa jag och kollade på Chaz.
- Wierd... sa Chaz.
- Äh, hon tycker väl bara synd om Jasmine som inte har någon att vara med? Jag tycker Mathilda är snäll, sa Caitlin och kollade på oss. 
- Aja, får väl hoppas att hon inte får någon damp attack nu då, sa Ryan och ryckte på axlarna. Christian, jag och Chaz började skratta, men tjejerna blängde bara på oss. 

Efter någon minut kom Mathilda och Jasmine in i bilen och vi åkte till hotellet. När vi kom fram så gick vi in till killarnas rum och pratade. Sen spelade vi lite kort och hade det trevligt. Efter ett tag gick Jasmine in till sitt rum ca 2 våningar nedanför oss. Vi andra satt och snackade om massa olika saker. Det kändes verkligen som om att... vi tillhörde varandra i den här "gruppen". Vi kunde prata med alla och jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv som när vi är samlade. Jag kommer sakna dom när dom åker hem...

När vi snackat klart bestämde vi oss för att gå ut och gå på en promenad. Mathilda gick lite längre fram än oss andra och låtsades gå på lina på vägkanten. Jag kunde inte låta bli att knäppa kort... Hon är så fin. 

När vi gått i någon halvtimme var vi ute på landsidan vi kom på att vi kunde gå lite i skogen. Vi tröttnade efter redan 5 minuter, så vi började gå tillbaka. När vi kom tillbaka till stan så letade vi upp om det fanns något McDonald's i närheten - och det gjorde det. Vi beställde maten och valde att ta med det hem. Klockan var ganska mycket nu, men det gjorde inte så mycket. Planet till Italien skulle inte gå förrän vid 4 på eftermiddagen imorgon. När vi kommit ur från McDonald's så ser jag en klunga tjejer stå och prata. Hoppas dom inte ser att det är jag, jag har ju ingen mössa på mig... Jag kollade osäkert på Mathilda och hon kollade förvånat på mig. Jag nickade nervöst emot klungan med tjejerna och hon nickade förståeligt. Hon tittade på Ryan och tog hans mössa ifrån honom och gav till mig.

- Vad gör du? frågade Ryan Mathilda och skrattade.
- Shhhh, tjejer. Klunga. Justin. Mössa. Vad mer behöver du veta? viskade hon till honom. 
- Justin? JUSTIN? VART ÄR JUSTIN!?! hörde jag alla tjejer säga. Sen skrek någon och då visste jag det. Jag måste skriva autografer... 
- Sorry Justin... sa Mathilda och såg besvärad ut. 
- Det gör inget, dom skulle märkt mig så småningom, sa jag och pussade henne på munnen. Efter några sekunder var jag omringade av ca 15 tjejer. Dom andra gick och satte sig på gräsmattan och åt sin mat. 

Mathildas perspektiv:

När jag satt ner och åt och prata med dom andra kom det helt plötsligt en tjej och drog upp mig från gräsmattan. Jag visste inte vad hon skulle göra, men hon drog in mig till mitten där Justin var. När han såg mig lös han upp och tog min hand. Han viskade till mig:

- Dom vill att vi kysser varandra så att dom kan ta en bild...
- Jaha! Ah, men visst, sa jag och kysste honom. Det blixtrade hur länge som helst, och efter ett tag fick jag ont i ögonen så jag avslutade kyssen och kramade honom. Sen gick jag ut ur klungan.

Caitlins perspektiv under tiden Mathilda är hos Justin:

Jag satt bredvid Chaz och tänkte passa på att prata med honom...
- Du Chaz? frågade jag honom tyst.
- Ja? frågade han och kollade på mig.
- Hur mår du egentligen?
- Jag mår... bättre. Jag trodde jag skulle må som skit när jag såg dom tillsammans, men dom verkar verkligen gilla varandra. Vadårå?
- Jag tycker att du inte har varit som vanligt bara...
- Men det är lugnt. Det liksom... äh, det är inget. Jag mår bra! Hur mår du själv?
- Jo... bara bra, jag har ju inte direkt tråkigt sällskap.
- Sant... Äh, nu kommer dom, vi drar hem nu!

Han reste sig upp och hjälpte sedan mig upp. Chaz, Chaz, Chaz. Han verkar må bra åtminstone...

Justins perspektiv:

- Puh.. Jag älskar mina fans, men jag tro inte mitt leende och mina händer gör det så mycket längre... sa jag och skrattade lite lågt.
- Jag kanske ska massera dom lite? sa Mathilda och blinkade med ögat.
- Med nöje! sa jag och gav henne mina händer. Hon tog dom och började massera dom, sen helt plötsligt biter hon på mitt finger. - Aj varför gjorde du så? frågade jag och skrattade.
- Det är kul att bitas, sa hon och började skratta. Sen sprang hon för oss och runt ett hörn. Helt plötsligt hör jag ett skrik. Jag springer snabbt fram och ser...


Bam. Vem ser han? Nu ska jag sova, faktiskt. Ska upp tidigt imorgon, så det blir ingen inlägg förrän latero mot kvällen. Kommentera under tiden, och ge tips!

Wherever you are, episod 51

- Ah det är Mathilda? 
- Jag ska döda dig, var det enda jag hörde. Jag tröck snabbt av samtalet och la ner telefonen. Caitlin kollade fundersamt på mig.
- Vem var det? frågade hon sedan.
- Någon som ville döda mig... sa jag och kollade på henne med uppspärrade ögon.
- Va? Du måste säga det till Scooter! sa hon sedan och reste sig upp.


- Nej, det måste jag inte... Vi får se om den personen ringer igen, då kan ja... 
Jag hann inte avsluta meningen förrän jag fick ett sms. Jag kollade på telefonen och blev nästan lite arg. Jag gav telefonen till Caitlin och hon läste det högt:

Nu är det så här, din jävla hora. Du är bara tillsammans med Justin för att han är känd - medan jag verkligen älskar honom för hans personlighet. Och om inte du gör slut med honom inom 24 timmar kommer jag söka upp dig och döda dig, fattar du?! Dö, jävla slyna.

Caitlin stirrade på telefonen efter att hon läst meddelandet. Hon tog sedan tag i min hand och drog med mig till Scooter. Jag försökte streta emot, men Caitlin vägrade släppa taget, så jag följde frivilligt med tillslut. Scooter stod alldeles bakom scenen och började le när han såg oss. När han såg att jag var ledsen och att Caitlin var förbannad slutade han le och kollade på oss. 
- Vad han hänt? frågade han när vi stannat framför honom. Caitlin räckte fram min mobil och Scooter läste smset. Man såg när han hade läst klart smset, han var alldeles röd i ansiktet.
- Jag.. jag har ingen aning om vem det är, sa jag och kollade på honom.
- Det är väl ett fan... Vi måste byta ditt nummer Mathilda, och skydda det, sa han och kliade sig i pannan.
- Bara hon inte får såna här sms ELLER samtal längre, sa Caitlin. Scooter kollade upp mot henne. - Ja, det var någon som ringde och sa att den personen skulle döda henne, fortsatte Caitlin. Scooter skakade på huvudet och gick in mot logerna. Vi följde efter.

Justins perspektiv:

Nu hade jag bara en låt kvar, Overboard med Jasmine... Jag hade ca 5 minuter på mig att byta om till Overboard outfiten, så jag sprang tillbaka backstage. När jag kom in till min loge satt Caitlin, Mathilda och Scooter i soffan. Jag kollade på dom och sedan ställde sig Scooter upp och sa:

- Hon har fått.. hot meddelanden och samtal redan Justin...
- Va? Men... jag berättade det för typ 5 minuter sen? sa jag förvånat. - Förlåt... jag tänkte mig inte för, sa jag och gick fram till soffan. Hon reste sig upp och kramade mig. 
- Det är lugnt.. viskade hon och pussade mig på kinden. Jag kramade henne hårdare. 
- Kan jag få kolla på meddelandet? sa jag sedan och släppte henne. Hon tog upp telefonen och gav mig den. Jag läste smset och blev alldeles paff. - Jag visste att det här skulle hända, men jag ville inte... gömma dig. Jag vill visa dom att jag älsk... gillar dig, sa jag och blev röd om kinderna.
- Älskar du mig Justin..? frågade Mathilda och kollade på mig. 
- J-j-ja-jag kanske-e g-gör det.. Ja... sa jag och kollade ner på mina skor. Jag kollade sedan upp på Mathilda och såg att hon var tårögd. Jag gick fram och kramade henne.
- Jag älskar dig också... sa hon och kramade mig. Jag blev alldeles varm inombords.
- Okej, vi har ett problem men du har fortfarande en låt kvar av konserten Justin.. Dom har redan börjat spela låten och introt kan inte hålla på förevigt. Byt om fort som fan nu, sa Scooter och gick ut. Jag pussade Mathilda lite snabbt på munnen, sen gick hon och Caitlin också ut. 

Jag bytte snabbt om, sen sprang jag ut på scenen. Jasmine hade redan börjat sjunga.När låten var slut tackade jag alla och gick sedan tillbaka backstage. Mamma kom och kramade mig och sa att jag var duktig. Jag sa tack och sen gick jag till logen och bytte om till mina kläder. När jag kom ut igen stod Chaz, Christian, Ryan, Mathilda, Christal, Caitlin, Clara och Sean (Kingston) + resten av mitt crew med hinkar och vattensprutor. Min enda tanke var; oh fuck, innan jag började springa. Jag hörde alla efter mig och sprang ännu fortare, tyvärr så var min vackra flickvän snabbare än mig, så hon hann ifatt mig och hällde en hink med vatten över mig. Efter någon sekund var alla andra ifatt mig och slängde vatten på mig. Jag stod och skrattade och kunde inte göra så mycket... trodde jag. Jag kollade åt vänder och ser en vattenslang där inne. Jag springer in i rummet och stänger/låser dörren. Jag hör hur dom andra skrattar och knackar på dörren och säger att jag ska komma ut, men jag skrattar bara för mig själv.

Jag skruvar på vattnet och öppnar sedan dörren. Alla börjar slänga vatten på mig - men sen riktar jag vattenslangen emot dom och dom börjar skrika. Jag skrattade ett ondskefullt skratt och sen stängde jag av vattnet. 
- Nöjd nu? frågade jag och skrattade.
- Nej... sa Mathilda och kom emot mig. Jag öppnade famnen och hon kramade mig. Rätt som det var kände jag någon iskallt mot min rygg. Jag börjar skrika som en tjej och hoppar runt i rummet. Hon hade haft is innanför min tröja. Alla andra la sig ner på backen och skrattade medan jag fortsatte med att få ut isen.


Bah. Mer kommer! Kommentera! :)

Wherever you are, episod 50

Justin och jag gick in till killarnas rum. Justin sa hej då och sen stack han. Alla andra beslöt oss för att kolla på konserten istället. Jag satte mig i soffan och helt plötsligt fick jag ett sms...... från Caleb: "Jag kom på en sak..."

"Vadå? :)"

"Jag ska till Italien nästa vecka på semester, då är vi nära varandra, haha :D"

"Du måste skämta med mig. Jag ska till Italien snart också. I övermorgon tror jag. Justin ska ha konsert där. ;)"

"Vem Justin? :o"

"Haha, Bieber. Jag är liksom... tillsammans med honom..."

"Är DU tillsammans med Justin Bieber? Haha, det kan jag aldrig tro! ;)"

"Kolla på någon skvaller sida då :'D Men kan inte smsa nu, vi får höras senare om vi ska träffas i Italien kanske.. :)"

"Ah, det får vi. Good luck med Justin då! ;)"

Jag skrattade till lite, sedan la jag ner telefonen i fickan. 
- Vad ska vi göra nu då..? frågade jag dom andra.
- Vi kan åka skateboard! sa Chaz och kollade på killarna. Christian och Ryan skrek ja och såg glada ut. Sen kollade dom på oss tjejer med frågande miner. - Vill ni också vara med? fortsatte Chaz och skrattade.
- Jag kan väl hänga med, men jag har inte åkt på typ ett halv år... sa jag och tittade ner. Efter ett tag kollade jag upp och såg hur killarna stirrade. 
- Vad? skrattade jag och kollade på dom.
- Åker DU skateboard? hörde jag Christian säga.
- Haha, ja. Eller, förut... mina bröder tvingade mig att prova det förut, så ja... Sen började jag åka! sa jag och log emot dom. 
- Haha, ofta. Men jag vill gå och shoppa istället. Hänger ni två med? frågade sedan Caitlin. Dom nickade bara som svar, sen gick dom. 
- Fast.. jag har ingen skateboard med mig... sa jag sedan.
- Deeeeeet är lugnt, du vet. Jag är så smart, så jag har alltid med mig 2 stycken skateboards! sa Christian och blinkade åt mig. Jag flinade bara och skakade på huvudet.

Vi tog en varsin skateboard och gick sedan ut. Det var platta och bra vägar här, så började åka på en gång. Direkt när jag ställde mig på skateboarden kände jag hur jag hade saknat känslan. Jag började skratta och gjorde några trix. När vi hade åkt i en timme ungefär så åkte vi hem och gick in till killarnas rum. Sen kollade jag på klockan och såg att vi skulle vara i konserthuset om 45 minuter.
- HELVETE! Jag måste hinna duscha ju! skrek jag rakt ut och sprang in till mitt rum. Jag slängde av min kläderna och hoppade in i duschen. 

Jag duschade i kanske 10 minuter sedan sprang jag ut ur duschen och letade efter kläder, men jag visste inte vad jag skulle ta. Jag tog upp telefonen och ringde Caitlin. Hon svarade efter ungefär 3 signaler.

- Det är Caitlin.
- Vart fan i helvete är ni? Konserten börjar om en halvtimme typ! skrek jag till henne.
- Va? Oj shiet, fan! Vi kommer så snabbt som möjligt! sa hon och la på. Jag slängde telefonen och fortsatte att leta efter kläder. Efter 10 minuter kom tjejerna inrusande i rummet med minst 4 kassar var. 
- Vad ska man ha på sig?! frågade jag Caitlin snabbt.
- Öhm... jag vet inte! Ta ett par jeans och någon t-shirt eller något, jag tror jag gör det... sa hon och sprang till sin resväska. Hm, okej... Jag fortsatte leta och tog sedan på mig ett par jeans, en t-shirt och en kofta. Till det hade jag mina converse.

När jag var klar med kläderna sprang jag in till badrummet och tog på mig mascara. Kort efter mig kom Christal in, och sedan Caitlin och Clara. Vi stod och trängdes framför spegeln och skrattade. Helt plötsligt knackade någon på dörren, så jag sprang och öppnade. Där stod Christian.
- Vad? frågade jag snabbt.
- Konserten börjar om 20 minuter och taxin är här nu, så skynda er, sa han och flinade. Sen gick han iväg. Jag skrek till tjejerna att vi skulle åka nu, så dom kom springandes. Vi sprang ner och bokstavligt hoppade in i taxin. Eller ja, taxi. Det var Kenny. Han körde snabbt till konserthuset och sen sprang vi in bakvägen. Det var verkligen grymt mycket skrikande tjejer där. Undra hur jag aldrig har hört talas om Justin Bieber förut, haha. 

När vi kom in backstage så ser jag hur Justin går fram och tillbaka och ser orolig ut. När han vänder ryggen emot mig (han har inte sett oss än) så hoppar jag på hans rygg och pussar honom i nacken. Han stannar upp och börjar skratta.
- Där är du! sa han sedan och släppte ner mig. - Var har ni varit? frågade han sedan och kramade mig.
- Öhm, Clara, Caitlin och Christal och stack och shoppade och jag, Christian, Ryan och Chaz åkte skateboard, sen så glömde vi bort tiden.. sa jag och rodnade.
- Åker du skateboard? frågade han förvånat.
- Men jaaaaaa! Varför är alla förvånade, kan inte tjejer åka det eller? frågade jag och skrattade.
- Jo... va kul, då har vi något gemensamt! sa han och skrattade. Sen kysste han mig, ett lång tag. Sen kom Scooter och sa att han var tvungen att gå ut på scen. Han pussade mig på näsan och gick ut. Jävlar va tjejerna skrek. Jag höll för öronen och gick sedan tillbaka till dom andra. Dom satt och snacka i några soffor. Man hörde inte skriken lika bra så jag blev nöjd. Jag satte mig ner bredvid Christian som höll på med telefonen. Han spelade något spel. Angry Birds hette det.

Jag skrattade åt honom när han dog hela tiden. Han kollade på mig med en rolig min så jag började skratta ännu mer.
- Men spela det du då! Det är jättesvårt! sa han och gav mig telefonen. Jag tog emot det och började spela. Jag klarade alla banor utan att dö en enda gång. Jag gav telefonen till Christian som satt med munnen öppen och kollade på mig. Jag började skratta och sen gick jag till Caitlin. Helt plötsligt kommer Usher in och ber mig komma med honom. Jag kollade förvånat på Caitlin som bara skrattade. 

Jag följde med Usher och efter ett tag stod jag bakom scenen. Jag kollade ut över alla tjejer och såg hur många av dom skrek. Justin sjöng och dansade och drog händerna emot fansens händer. Jag ställde återigen frågan, hur har jag aldrig hört honom förut? Jag började flina lite. Sen känner jag hur några tar tag i mina armar och drar ut mig på scen. Jag kollar bakåt och ser hur Caitlin och Christal står och skrattar vid dörren där jag nyss stått. Helt plötsligt står jag mitt ute på scenen med 10'000 människor kollandes på mig. Jag blev alldeles röd om kinderna men efter ett tag känner jag hur Justin kommer och lägger sina armar runt mina axlar. Jag kände mig tryggare bara att se honom. Han sjöng någon låt som jag tror hette One less lonely girl. Efter någon minut tog han bort armen och gick och hämtade en stor bukett med rosor. Jag började le och ville bara kyssa sönder honom, men ingen visste att vi var tillsammans, så jag satt lugnt kvar på min plats. När låten var slut skulle Justin säga några ord, så jag fick inte gå tillbaka. Han började prata:

- Nu är det så, att jag... öhm... tjejen som sitter här heter Mathilda, och hon är min flickvän.

Jag lovar er, mitt hjärta stannade när han sa så. Men sen kände jag hur varm jag blev i kroppen. Han berättade om mig för sina fans. Fansen började skrika grattis och sen ser jag hur dom slänger upp blommor på scenen. Jag började le och vände huvudet mot Justin som såg ner på mig. Jag sträckte på nacken och kysste honom. Han besvarade kyssen, och avslutade den sen. Jag log och gick sedan tillbaka backstage. När jag kom tillbaka till soff-gruppen satt alla och applådera. Jag gav dom en blick och sen slutade dom. Jag satte mig ner i soffan och lutade tillbaka huvudet.
- Det där var pinsamt... sa jag sedan och pustade ut.
- Varför då? sa Chaz och skrattade.
- För att jag just stod inför kanske 10'000 skrikande människor? svarade jag och skrattade. Dom andra började skratta och sen ringde min telefon. Jag tog upp telefonen och såg att det var okänt nummer. Jag svarade snabbt:

- Ah det är Mathilda? 
- Jag ska döda dig, var det enda jag hörde. Jag tröck snabbt av samtalet och la ner telefonen. Caitlin kollade fundersamt på mig.
- Vem var det? frågade hon sedan.
- Någon som ville döda mig... sa jag och kollade på henne med uppspärrade ögon.
- Va? Du måste säga det till Scooter! sa hon sedan och reste sig upp.


Så, vem vill döda henne? Sorry för att jag inte blogga igår, men jag vet inte vad som ska hända... -.- 


Wherever you are, episod 49

När jag kom in i rummet igen, stängde jag dörren och gled ner för den. Clara, Christal och Caitlin kom emot mig och gav mig en frågade blick.
- Jag... är inte säker på mina känslor längre...- Vadå inte säker? frågade Caitlin oroligt.
- Asså...jag tror jag gillar Chaz, lite mer än som en vän, sa jag försiktigt och kollade upp på dom andra.
- Öhm... om du umgås mer med Justin kanske det ändras? hörde jag sedan Clara säga.
- Ah, eller så ska jag bara sluta tänka på det! sa jag och log.
- Bra. Nu går vi in till killarna tycker jaaaaaag! sa Caitlin och drog upp mig från golvet. Vi andra skrattade bara och gick efter Caitlin.

När vi kom in till killarna satt dom och spelade tv-spel. Vi suckade och satte oss på golvet och tittade på. Helt plötsligt ringer min mobil. Jag tar upp den och svarar:

- Ah det är Mathilda?
- HEJ GULLUNGE. Vad händer?! hörde jag en röst säga.
- Vem är det? frågade jag försiktigt.
- Vadå vem är det? Hör du inte det?! sa personen igen.
- Nej... sa jag och skrattade.
- Men åh, det är Caleb! sa rösten igen. - Du vet, vi var tillsammans i 5 månader... fortsatte han sedan.
- CALEB, ÄR DET DU?! ÅH, VAD JAG HAR SAKNAT DIG! Vänta, jag ska bara gå ut på balkongen, sa jag glatt och reste mig. Justin gav mig en blick men jag ignorerade den bara.

Justins perspektiv:

- Vem fan är Caleb? frågade jag Christal.
- Hennes ex, svarade hon och skrattade. - Dom var tillsammans i 5 månader, sen var han tvungen att flytta, fortsatte hon sen.
- När gjorde dom slut? frågade jag och kollade på henne.
- Några veckor innan Chaz och Mathilda blev tillsammans. Hon låg bara i sängen hela dagarna, det var bara av en ren slump att hon ville gå till stranden den där dagen. Jag blev alldeles förvånad, sa hon sen och skrattade. Ryan började flina och kysste henne på munnen. 

Helt plötsligt började min dosa vibrera. Jag kollar snabbt upp mot tv:n och såg att jag hade förlorat.
- Helvete, sa jag och slängde dosan på marken. Clara började skratta. Jag gav henne en blick, men sedan började även jag skratta. Efter ett tag började även Christian, Caitlin, Chaz, Christal och Ryan skratta.

Vi satt och skrattade åt ingenting och helt plötsligt kom Mathilda in. Hon kollade på oss, sedan fortsatte hon gå emot dörren.
- Vart ska du? frågade Chaz. 
- Näeh träffa en person bara, sa hon och gick ut från dörren. Chaz kollade på mig och jag reste mig upp och gick efter henne. Jag gick ut till korridoren och kollade åt vänster. Helt plötsligt hoppar någon på mig på ryggen och skrattade. Jag hörde att det var Mathilda, så jag släppte ner henne och vände mig om. Hon kramade mig. 
- Varför gick du ut för? frågade jag efter några sekunder.
- Jag kan väl inte bara säga att jag vill att du kommer med mig så jag kan mysa med dig ifred eller? Va bra att du är smart och kommer på såna där meddelanden Justin, sa hon och skrattade. Jag skakade på huvudet och tog hennes hand och gick in till deras rum.

När båda hade kommit in stängde jag dörren och låste den. Jag gick emot Mathilda och kramade henne. Sen började jag kyssa henne. Hon besvarade kyssen och sen började vi hångla. Hon började sedan backa bort mot sängen. Hon la sig ner på rygg och drog mig över henne. Vi låg och hånglade ett tag tills min telefon började ringa. Jag tar upp telefonen och svarar, det var Usher.

- Var är du? Soundchecken börjar om 30 minuter! sa han stressat. Jag kollade på mobilen och skrek helvete.
- Jag kommer snart! sa jag och la på. Mathilda kollade konstigt på mig, sedan började hon skratta.
- Vad är det? frågade jag förvånat.
- Du är söt när du är stressad. Är det soundcheck du ska på? frågade hon sedan. 
- Ah, vill du hänga med? frågade jag och log.
- Hm... jag väntar nog till konserten ikväll istället! sa hon och kysste mig på kinden. Sedan gick hon emot dörren och vinkade till mig, förmodligen menade hon att jag skulle komma. 

Jag gick emot henne och när jag stod bredvid henne vände jag kinden emot hennes ansikte. Hennes huvud närmade sig kiden och precis när hon var på väg att pussa mig vänder jag på huvudet så att hon pussar mig på munnen. Hon började le och skakade på huvudet. 

Mathildas perspektiv:

Justin och jag gick in till killarnas rum. Justin sa hej då och sen stack han. Alla andra beslöt oss för att kolla på konserten istället. Jag satte mig i soffan och helt plötsligt fick jag ett sms...


Who's that? ;) Kom igen, kommentera nu!


Wherever you are, episod 48

Vafan hade hänt egentligen? Mathilda och Chaz... borta... Jag reste mig från golvet och hämtade telefonen ur sängen. Jag skickade sedan ett sms till Caitlin: "Har ni hittat dom?!" Efter någon minut fick jag svar: "Ring mig. Du måste prata med Mathilda.."

Jag tittade på displayen ett tag, sen ringde jag upp Caitlin. Hon svarade efter någon signal:

- Det är Caitlin?
- Ah.. det är Justin. Kan jag prata med henne nu eller? frågade jag försiktigt.
- Ah visst, svarade hon och jag hörde hur hon räckte över telefonen.
- H-hallå? hörde jag Mathilda. Men det verkade som om att hon grät.
- Hej shawty. Vad är det som har hänt? Är du sur på mig? frågade jag oroligt.
- Jag är inte sur på dig... jag tror på dig... men jag... har gjort något... hemskt, Justin, sa hon jag kände hur min kropp stelnade till.
- S-som vadå? fick jag fram.
- Jag kan inte ta det över telefon... men... vi har ju höstlov nästa vecka, så jag tänkte om jag, och alla andra, kunde komma och hälsa på då. I några dagar... sa hon sedan.
- Jag kan prata med Scooter om det... men vad är det som har hänt? sa jag och blev lite gladare. Jag skulle få träffa mina vänner igen.
- Jag kan inte ta det över telefon, och vi måste dra nu. Klockan är 5 över 12 så vi ska dra hem. Puss, sa hon och la på.

Jag tog sakta ner telefonen från örat, och sen tröck jag av samtalet. Jag gick och la mig i sängen och tänkte på vad som kunde ha hänt... 

Mathildas perspektiv:

Jag ångrar det verkligen... att jag kysste honom alltså. Har jag fortfarande känslor för honom? 

Helgen har nu gått och Mathilda, Chaz, Ryan, Christal, Caitlin, Christian och Clara är nu beredda att ge sig iväg till Tyskland där Justin ska ha sin konsert. Dom ska sedan åka vidare till Italien.

- Så, du har allt med dig? frågade mamma mig. 
- Japp! sa jag glatt. Jag gick fram och kramade henne, sen gick jag efter Christal som börjat gått emot flygplatsen. När vi kom in till flygplatsen letade vi efter dom andra. Efter ett tag hittade vi dom vid ett café. Vi hejade snabbt och sen gick vi och checkade in allt bagage. Planet var försenat, så jag och Caitlin satt och spelade kort i väntan på att vi kunde gå på. När planet äntligen kommit så gick vi på. Jag satt bredvid Chaz och Caitlin. 

Planet lyfte och vi flög i 8 timmar. När vi kom ut från planet kände jag en en kall vind emot mina ben. Jag hade åkt i enbart jeans-shorts och en långärmad. Jag huttrade lite, sedan fortsatte jag ut. Vi hämtade våra väskor och gick sen ut. Det var verkligen mycket folk på den här flygplatsen.

Vi gick i en stor klunga och efter ett tag ser jag ett hår jag känner igen. Det pirrade till i magen. Jag släppte väskorna och skrek Justin. Han vände sig om och kollade mig rätt i ögonen. Han började le och även jag. Jag sprang emot honom och när jag var 2 meter ifrån honom öppnar han armarna och jag hoppar in i hans famn. Jag kramade honom hårt och sedan kysste jag honom länge. Efter ett tag märker vi att dom andra står och skrattar åt oss. Jag blev lite röd i ansiktet, sen gick jag ut ur hans famn och ställde mig bredvid Chaz, som hade tagit min väska. Alla förutom Chaz gick fram och kramade Justin. 

Jag kollade upp på Chaz och såg att han var tårögd. Jag kände mig elak, igen... Jag tog upp handen och smekte honom på kinden. Han hoppade till lite, sen log han emot mig. Jag kollade på Justin och han såg också ledsen ut. Jag gick fram emot honom med väskan rullandes bakom mig, sen tog jag hans hand och började gå. Lite längre fram ser jag Kenny gå. Jag och Justin började prata om hans konserter och hur jag har haft och så. Jag bestämde mig att vänta med att berätta om... kyssen.

Chaz perspektiv:

Det kändes som om att någon sköt mig när Mathilda sprang fram till Justin och kramade honom. Det kommer förmodligen kännas konstigt hela tiden vi är här. Varför följde jag med egentligen? Men det kommer nog bli roligt ändå. Jag vill varken förlora Mathilda eller Justin så jag måste vara glad. Glad för deras skull. 

Ryans perspektiv:

Awkward moment... Undra hur den här resan kommer vara...

- Hur tror du Chaz känner? hörde jag helt plötsligt Christal fråga Clara och Caitlin.
- Hm... Krossad, död och ensam? sa Clara.
- Han kommer komma över det. Jag känner honom... sa jag och kollade på tjejerna. Dom kollade på mig en lång stund.
- Är du säker? För det verkar som att han inte är över henne än, sa Caitlin och nickade emot Chaz.
- Låt det ta tid. Han kommer komma över henne, jag lovar! sa jag sedan och log.

Tjejerna började också le. Efter ett tag känner jag hur någon tar min hand. Jag kollar ner och ser Christals hand i min. Jag började le och kysste henne på kinden.

- Det känns som att den här semestern kommer bli långtråkig... sa Caitlin och suckade.
- Varför då? frågade Christian.
- För att alla har någon att mysa med, förutom jag och Chaz, fortsatte hon och såg ner. Jag tyckte lite synd om henne.
- Äh, ta det lugnt Caitlin, du kommer hitta någon att "mysa" med, sa jag och log emot henne.
- Ah, annars får vi ta och leta reda på en sån där ful fisk till dig, ni vet en sån med lampa i pannan? Den skulle nog gilla dig Caitlin! sa Christian och skrattade åt sitt dåliga skämt. Clara slog honom på armen och gav honom en arg blick.
- Du har bara tur att du har Clara Christian, sa Caitlin och himlade med ögonen.
- Förlåt, men erkänn.. Det var kul! sa Christian sen. Alla skakade på huvudet och fortsatte gå.
Justins perspektiv:

Åh va härligt det var att hålla henne i handen, se på henne, känna hennes lukt och allt. Hon är underbar! Men jag undrar vad det är hon har gjort... Vi gick ut till mini-bussen vi hade kört hit med. Sen slängde alla in deras bagage i bakluckan och Kenny körde iväg. Det tog ca 20 minuter att komma till hotellet vi skulle bo på. Helt plötsligt kom jag på, hur ska vi sova?!

- Hallå, hur ska vi sova nu då? frågade jag och kollade bak på dom andra.
- Kan vi inte sova tjejerna med tjejerna och killarna med killarna? Det blir lättast så, och då hinner vi sakna dom andra under tiden, sa Mathilda och log.
- Ja, smart! sa Caitlin och gjorde en high five emot Mathilda. Jag skrattade och vände mig sedan framåt.

När vi kom fram till hotellet fick tjejerna en nyckel till deras rum. De gick in och började packa upp. Jag och killarna stack in till mitt rum och dom började också packa upp. 
- Vad är det som är så hemskt som Mathilda har gjort egentligen? frågade jag och kollade på killarna. Christian och Ryan ryckte på axlarna, men Chaz kollade bara ner. - Chaz... Är du inblandad? frågade jag honom.
- Asså. Mathilda får berätta, sa han och svalde osäkert.
- Jaha.. okej... ah jag går in till dom och hämtar Mathilda. Kommer snart, sa jag och reste mig från sängen.

Jag gick ut ur rummet och gick till tjejerna. Jag knackade på och efter någon sekund öppnar Mathilda dörren. Hon började le och kramade mig sen. Jag besvarade kramen men slutade sedan.
- Berätta vad som har hänt nu... sa jag sedan tyst.
- Ö-öhm... jo... det är såhär att... jag... och Chaz...
- Du och Chaz gjorde vad? frågade jag och kände hur mina ögon började fuktas.
- Vi kysstes... sa Mathilda och kollade ner. Jag såg en tår falla ner från hennes kind. Jag blev helt plötsligt jättearg och sprang tillbaka till killarnas rum.
- VARFÖR KYSSTES NI FÖR?! skrek jag till Chaz och gick emot honom. Precis när jag tänkte slå honom hoppade Ryan emellan och stoppade mig.
- Wow, mannen, du ska inte säga något. Du gjorde precis samma sak som Chaz gjorde, sa Ryan och kollade in i mina ögon. Han hade rätt. Jag röck åt mig armen och kollade sedan på Chaz.
- Förlåt... sa jag och vände mig. Där stod Mathilda och kollade på mig. Hon gick emot mig och kramade mig. Sen slutade hon och gick vidare till Chaz.
- Förlåt för att jag kysste dig... du... jag vet att du kommer hitta en tjej som du kommer älska, hörde jag henne viska till honom.
- Får vi hoppas, sa Chaz och besvarade kramen. Dom slutade sedan kramas och Mathilda kom emot mig, kysste mig snabbt på munnen och sedan gick hon vidare in till tjejernas rum. 

Mathildas perspektiv:

När jag kom in i rummet igen, stängde jag dörren och gled ner för den. Clara, Christal och Caitlin kom emot mig och gav mig en frågade blick.
- Jag... är inte säker på mina känslor längre...


Piccaouuuuuuuuuuu. Vad händer nu? Nu skrev jag fan ett långt inlägg för er! Minst 15 kommentarer för mer, I know you can do it. :) Ge gärna tips på vad som kan hända!

Wherever you are, episod 47

Jag kollade på Chaz och tog hans ansikte i mina händer. Jag kysste honom.

Justins perspektiv:

Hoppas inte Mathida var sur nu... Jag tog upp telefonen och ringde till henne. Hon svarade inte. Jag skickade flera sms och ringde även på hemtelefonen. Vad har hänt med henne?Jag började bli lite orolig. Tänk om hon inte sett meddelandet på twitter och var assur på mig? Jag ringde Caitlin och fick vänta några signaler innan hon svarade.

- H-hallå? hörde jag en trött röst säga.
- Är du med Mathilda? Är hon sur på mig?! frågade jag hysteriskt.
- Ja, jag är hos henne med Christian, Clara, Chaz, Christal och Ryan, svarade Caitlin.
- Är Chaz där?! nästan skrek jag.
- Aj, och ja. Vill du prata med Math... Ähum... Dom är inte här, sa Caitlin försiktigt.
- Vaddå är inte där?! Leta efter dom då. Jag måste prata med Mathilda! sa jag sen, tystare.
- Men ah vänta då. Jag ber henne ringa upp dig, sa Caitlin och stängde av samtalet.

Jag slängde telefonen i sängen och sen la jag mig ner på golvet. Jag tog en kudde och satte för ansiktet, sedan skrek jag allt jag kunde i kudden. 

Caitlins perspektiv:

Jag som trodde att alla hade somnat... När jag slutat prata med Justin gick jag omkring i huset för att leta efter Mathilda. Dom var verkligen ingenstans i huset. Jag gick in till rummet där alla andra låg och sov och sen skrek jag:

- VAAAAAAAAKNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Mathilda och Chaz är borta! 

Alla flög upp när jag skrek och det såg så roligt ut så jag skrattade. Dom kollade på mig argt, sen reste dom sig sakta upp.
- Vadå borta? sa Christal helt plötsligt.
- Ja, Justin ringde och sa att Mathilda inte svarade på hans sms eller samtal, så då ringde han mig. Och innan jag somna satt dom i soffan, och nu när jag skulle ge Mathilda telefonen är ingen utav dom här, svarade jag.
- Konstigt. Är dom inte uppe eller nått då? sa Clara.
- Nej, jag har kollat i hela huset... sa jag och kollade runt.
- Men jag kan ringa henne, sa Christian och tog upp telefonen. Alla stod tysta och väntade på svar. Helt plötsligt hör vi en signal - Mathildas telefon. Vi suckade och Christian provade ringa Chaz. Inget svar där heller...

Vi tog på oss kläder och gick ut ur huset. Vi delade sen på oss. Jag gick emot parken, Ryan och Christal gick emot Christal, Christian och Clara gick emot centrum. Var kan dom vara? När jag gått i kanske 20 minuter ser jag 2 stycken sitta vid en parkbänk. Jag går emot dom och när jag kommer närmre ser jag att det är... Mathilda och Chaz. 

- Mathilda! För i helvete varför stack ni bara?! skrek jag. Jag såg att dom kollade upp och kollade sedan osäkert på varandra. Jag fortsatte att gå emot dom och när jag kommit fram ser jag att Mathilda och Chaz har gråtit.
- Var har hänt? frågade jag sedan oroligt.
- Jag... jag måste prata med dig Caitlin... sa Mathilda tyst och kollade på Chaz. Han nickade bara. Hon kramade honom och sedan reste hon sig och gick iväg.

Vi satte oss under ett träd bredvid lekparken.
- Vad är det som har hänt? frågade jag än en gång. Jag tog hennes händer i mina och kollade på henne. 
- När ni alla hade somnat... så... var det bara jag och Chaz som var vakna... och... jag...kysste honom... sa Mathilda och kollade ner.
- Du gjorde vad?! Varför då?! nästan skrek jag till henne. 
- För att... jag... känner mig elak när jag bara... jag tyckte synd om honom. Och jag saknar honom, sa hon och jag såg hur det rann tårar ner för hennes kinder.
- Gumman... hur... ska du säga det till Justin? frågade jag och kollade på henne.
- Såklart. Jag tänker inte ljuga, sa Mathilda och kollade på mig. Sen kramade jag henne.

Justins perspektiv:

Vafan hade hänt egentligen? Mathilda och Chaz... borta... Jag reste mig från golvet och hämtade telefonen ur sängen. Jag skickade sedan ett sms till Caitlin: "Har ni hittat dom?!" Efter någon minut fick jag svar: "Ring mig. Du måste prata med Mathilda.."


Sooo. kort, och dålig. Kommer mer idag, so don't worry! :)

RSS 2.0