Perfect - 4 - The new guys

Jag kände hur jag började rysa, men stod ändå kvar. När killarna var ca 10 meter ifrån mig kunde jag se ett ansikte jag kände igen...


- Justin? sa jag och hoppades innerligt att det var han.
- Hej! Selena va? Om jag inte minns helt fel, sa han och log.
- Det är Serena, men nära, skrattade jag.
- Just ja! sa han och rodnade. 
- Du har hängt med Selena för mycket, sa killen till vänster. 
- Visst visst, muttrade Justin. 

Det blev en pinsam tystnad och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra eller säga. 
- Var det något ni ville eller..? sa jag försiktigt. 
- Egentligen inte, men när vi ändå är här, vill du hänga med och fika? sa Justin och log.
- Tyvärr, jag kan inte... suckade jag och log sen lite. - Hej då! sa jag sedan och skyndade mig in i höghuset samtidigt som jag halvsprang upp för trapporna. 

När jag äntligen kommit upp på den 5:e våningen slängde jag upp dörren och sprang in i hallen. Jag hörde hur dörren dunkade igen riktigt hårt bakom mig, så jag anade att Claire snart skulle komma och kolla vad som hade hänt. Men det kom aldrig någon Claire. Jag ryckte på axlarna och drog av mig skorna och gick sen in till köket och letade efter mat. Det fanns inget i kylen, så jag satte mig ner på golvet och öppnade frysen. Där fanns det en pizza kvar, så det fick det bli. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När jag ätit upp ställde jag tallriken i diskmaskinen och gick sen till mitt rum och tog upp datorn. Jag loggade in på facebook, men det hade inte hänt så mycket så jag loggade ut och stängde igen datorn. Det fanns verkligen ingenting att göra. Eftersom att jag bodde i ett nytt område än jag gjorde förut hade jag inga vänner, och dom få jag hade där jag bodde förut har inte hört av sig någon gång sen jag flyttade, så det fanns inte så mycket att göra. 

Jag suckade och reste mig upp från sängen och vandrade omkring i rummet. Det var redan städat så det fanns verkligen ingenting att göra. Jag gick tillslut bort till hallen och tog på mig mina skor och stack sen ut. 

Jag kände efter i bakfickan av mina jeans och kände att det fanns en sedel där. Efter ett litet glädjerop skuttade jag vidare mot närmaste Starbucks. När jag kom fram till köpcentret öppnades dörrarna och jag gick rakt igenom alla affärer tills jag slutligen kom fram till det lilla, men gulliga, Starbuckset. Det här var mitt favoritställe att vara på. Dom flesta människorna fikade på Tim Horton's eller andra cafér, så det var oftas minre människor här. Då kunde man ta det lugnt och även plugga när man kände för det, men nu är det ju ändå sommarlov. 

När jag beställt min Vanilla Latte med chokladsåstopping satte jag mig vid ett ensamt bord och slog upp en tidning som låg på bordet. Det var någon sorts av skvallertidning, för det var massa outfit-bilder från olika galor. Jag fortsatte att läsa och slutligen kom jag fram till en sida som var full med bilder på Justin och Selena. Jag började fnittra lite lätt innan jag började läsa. 

När sista stycket på hela sidan var läst hade jag kommit fram till att dom dejtade. Det var tydligt, med tanke på bilderna. Jag la ihop tidningen och tog min kopp och började röra mig bort mot utgången. När jag gick förbi Not Nakd affären hörde jag några killar som skrek och tjoade. Jag himlade med ögonen och fortsatte gå. Efter några steg kände jag en hand på min arm. Jag vände mig om och möttes av ett par bruna, vackra ögon.

- Inte sugen på fika va? sa Justin.
- Eh, asså, jag vi- började jag säga.
- Det är lugnt, sa han och skrattade. 

Jag såg att dom två andra killarna hade ställt sig bakom honom, och även en gigantiskt stor mörk man. Jag kollade lite skärrat upp på honom innan jag hörde Justin skratta.

- Det där är Kenny, min livvakt. Och det här är Chaz och Ryan, sa han och pekade på killarna. Jag nickade efterblivet och log lite sen.
- Trevligt att träffas, sa jag och rodnade lite. - Men jag måste gå nu, hej då, sa jag och vände på klacken. Jag kom tillslut fram till dörrarna och när jag kommit ut till friska luften började jag andas lugnare. Även fast jag inte var ett jättestort fan av Justin, var det endå helt otroligt att han PRATAR med mig. Jag log lite för mig själv innan jag fortsatte att gå hem. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När jag väl var hemma slängde jag mig i soffan i vardagsrummte och slog på tv:n. Dom visade någon film och skatare, så jag fortsatte att titta på det. Jag har alltid velat åka skateboard, men jag har ingen och jag har inte direkt världens bästa balans - eller tålamod. Så jag brukar oftas bara titta på när andra åker. 

När filmen var slut reste jag mig upp och tittade på klockan. 9 på kvällen. Jag började bli lite fundersam om var Claire och Liz var, och varför dom lämnat dörren öppen. Jag reste mig upp från soffan och gick till hallen och låste dörren, sen gick jag till badrummet och tog en dusch. En lång och välbehövlig dusch. 

När jag var klar trippade jag till sovrummet och drog fram underkläder och en stor estovar tröja, samt ett par mjukis-shorts. När jag var ombytt och klar gick jag till hallen och tog upp telefonen. Efter några sekunder hörde jag det vanliga pipen innan personen man ringt svarat.

- Claire? hörde jag en röst säga.
- Hej! Det är Serena. Var är ni? frågade jag snabbt.
- Åh, hej! Förlåt att jag inte hört av mig! sa hon snabbt, innan hon fortsatte. - Vi är på bio och så har vi varit i lekparken, sa hon sedan.
- Åh, vad... kul, sa jag och kände mig lite ledsen. Jag saknade när mamma brukade ta med mig på bio några gånger i månaden.
- Vi kommer hem snart, gå och lägg dig du, godnatt! sa hon och la på. Jag la sakta ner telefonen till dess hållare, och sen gick jag till mitt rum. Jag tog upp datorn och loggade in på twitter. Jag klickade in mig på Justins profil, och blev chockad över ett tweet han hade skrivit. Sorry att den kom lite sent, men hoppas ni gillar den! Kommentera också, glöm inte det ;) 

Och btw, imorgon ska jag lämna tillbaka min skoldator, eftersom att jag slutar nian. Tydligen ska vi inte få behålla dom (-.-), så det kan bli lite sämre uppdatering eftersom att jag då måste sitta vid vår seda stationära -_-
Kommentarer
Postat av: elena

super bra fortsätt

2011-06-07 @ 00:31:06
Postat av: Anonym

super men snälla tappa nte uppdateringen :D

2011-06-07 @ 00:41:50
Postat av: Stina

Jätte bra

2011-06-07 @ 01:16:15
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeer!!!!

2011-06-07 @ 14:56:23
Postat av: Louise

Du skriver jättebra!

2011-06-07 @ 16:55:22
Postat av: Gabbi

Du kan ju alltid ta in gästbloggare ;)

2011-06-07 @ 17:27:39
Postat av: jennie

skit bra !!! <3 <3 :3

2011-06-08 @ 15:12:07
Postat av: Amanda

Ofta ni också hade skoldatorer? :O

Vilken stad bor du i eftersom jag vill veta vilka mer städer som har 1 till 1 projektet (det heter så i min stad iallafall)

2011-07-01 @ 02:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0