The Sun Shines When Your Not Around 4

- Menar du verkligen det?
- Varför skulle jag ljuga?
- Vem vet, varför gör man det?
- Vet inte, men jag lovar, du borde sjunga mer
- Vi får se...
Vi kom tillslut fram och båda var så trötta att vi gick och la oss på en gång. Under natten så la Kyle sin arm runt mig och kramde om mig medan han sov. Jag hade fortfarande inte somnat fast jag var hur trött som helst.
Jag kurade in mitt ansikte i hans gråa T-Shirt och somnade efter kanske en halvtimme.

Tumblr_ljv2dehvmx1qj94yio1_500_large

Jag vaknade tidigt den sista dagen vid sugan. Kyle sov fortfarande och jag kunde bara inte väcka honom, han var så söt när han sov. Jag böt om till ett blommigt linne och ett par jeans shorts. Skåpet med alla måleri grejer som mamma höll på med när hon var.. ung var kvar så jag gick dit och tog ut ett block, penslar och färg. Jag tog vatten i en gammal burk i köket och gick ut till stenkilipporna vid vattnet.

Efter två målningar hörde jag dörren öppnas oh stängas. Jag vände mig om men såg ingen.

- Kyle? sa jag osäkert och la ifrån mig alla grejer. Jag gick mor huset när någon drog mig mot sjön och höll för min mun och ögon.

- Du ska ner i vattnet! ropade Kyle och jag kände trä mot fötterna.

- Nej! skrek jag och skrattade, jag tog tag runt hans hals just som han släppte mig. Vilket gjorde så vi båda hamnade i vattnet.

Justins perspektiv

Jag, mamma och alla andra klev av flyget i Arizona sent på eftermiddagen. Vi skulle spela på någon konsert mot djurmisshandel om en vecka. Jag ville hellre stanna hemma med Selena än komma hit en hel vecka i förväg.

Vi skulle bo på något hotell där ägarna också ägde arenan som höll i det hela. Det va tydligen deras dotter som sagt att om dom skulle ha en konsert kunde pengarna gå till välgörenhet och hon hade valt djuren av alla.

Jaja, nu var vi iallafall här.

Brooks perspektiv

Jag höll på att byta om i mitt gamla rum i stugan. Vi skulle åka tillbaka nu om en halvtimme så vi skulle komma fram ikväll klockan tio, och då skulle jag gå upp på taket och kolla på stjärnorna som jag alltid gör. Det var ingen skola fören i över morgon för det var lördag idag.

Jag drog på mig ett par vanliga jeans och en grå munkjacka med luva och dragkedja. Jag tog ett svart linne under också och hade upp hårt i en vanlig enkel hästsvans.

- Kyle? Är du klar? ropade jag och Kyle kom leende utan tröja in till mig. Han log och kysste mjukt mig på pannan.

- Snart, sa han och kramade om mig. Hans hår var fortfarande lite blött sen vårat bad.

- Måste vi åka? sa jag och la mitt huvud på hans axel.

- Ja, sa han och skrattade. Jag muttrade något och Kyle lyfte upp mig "wedding style"

- Nej släpp ner mig Kyle! skrek jag men skrattade samtidigt. Han gick ut till bilen och släppte ner mig i sätet. Han sprang runt och hoppade ner i sätet och startade bilen.

 

*Arizona igen*


Jag sa hejdå till Kyle och gick hemåt. Jag lyssnade på All Time Low under tiden som jag gick och när jag väl kom fram så stod det en hel hög med folk utanför. Alla skrek som galningar utan dom med kamerorna och allt. Några stora killar, eller mer av "män" med gula jackor höll emot alla för att dom skulle komma in i hotellet. Jag trängde mig förbi men blev stoppad av männen i jackorna.

- Tyvär, ingen kommer förbi

- Men jag bor här!

- Namn?

- Brook St. James, sa jag och killen släppte förbi mig.

- Ursäka missförstånded, sa han och stängde ingen bariären igen. Men en forograf hade smitigt förbi.

- Ursäkta mig, sa ni att du var den Brook St. James, sa han och skrev ivrigt ner något och bändade av bixten. någon öppnade dörrarna bakom mig och drog in mig till Lobbyn.

- Aj släpp mig! ropade jag åt personen och såg att det var han, Justin Bieber. Snälla, när jag menat att mamma skulle ha någon som kunde sjunga menade jag verkligen inte honom. Han av alla i världen, jag hade menat Jason Mraz eller någon. Någon som brydde sig och inte bara gjorde det för PR och allt.

- Trevlig att träffa dig med, sa han och skrattade. jag log inte tillbaka och drog ur min hand ur hans och gick fort mot hissarna.

- Vänta! Ropade han och sprang efter mig, jag stannade vid hissarna och han stannade bredvid mig.

- Justin, sa han och log igen. Jag såg på honom och sen tillbaka på de gyllene hissdörrarna.

- Brook, sa jag tyst och något brakade till bakom oss. Vi såg båda mot ingången och såg massa fans, fotografer och vakterna komma in i lobbyn. Fansen skrek som dom blev jagad av en mördare och fotograferna knäppte så mycket kort vi blev helt blinda. Hissarna öppnades och Justin sprang in. Jag ville inte vara i samma hiss som han men jag hade inget val när jag gick in med Justins hand om min arm för han drog in mig samtidig som jag gick.

 

Kommentarer
Postat av: förvirrad

wtf ??? e det här nr fyra ? HUH? vaa hände med trean ? :O vem e kyle ??? fattar ingenting ? :O

2011-04-30 @ 14:51:17
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-04-30 @ 15:34:43
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Anonym

del 3 finns inte alls ute?

Jag kan inte hitta någon iallafall, jag kan bara se 1,2 & 4...

2011-05-01 @ 14:41:13
Postat av: Anonym

jahaaa, nu fattar jag. Ni håller på med flera olika noveller??(:

Läste You del 2 för några dagar sen och sen kom det upp del 4, men det var visst inte samma novell, och fattade därför ingenting. Hahha :)

2011-05-01 @ 14:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0