The Sun Shines When Your Not Around 2

Vi pratade i några minuter tills vi båda var tvugna att gå. Jag gick iväg till gallerian för jag kände för att köpa en ny t-shirt. Jag hade bara typ tio stycken och ville ha någon snygg. Jag gick in i min favorit affär, en där dom sålde band grjer som deras skivor, tröjor och saker dom singerat. Jag letade efter något från The Downtown Fiction. Hittade den! En röd t-shirt där det stog "Thanks For Nothing Kiss My Ass" Jag tog den och en annan vit med The Maine's logga på. Ett stort svart "M" med en cirkel runt.

Brooks perspektiv:

Vänta här nu. Jag stannade upp och såg ner på min mobil. Jag vet inte ens den här killens namn! Men jag vet hans adress. Jag tänkte fort och skrev fort in den på google och vips!

Kyle Winter, 17. Som mig alltså. Det stog inte några föräldrar med, konstigt.

Jag la ner mobilen i jeans fickan igen och gick motvilligt hem igen. Eller hem om man nu kan kalla ett hotell för det. Mamma tvingade typ pappa att flytta in hit för att dels, vi äger hotellet och dels för hon inte trivs i hemlukt. Sån tönt. Jag kan inte vänta tills jag blir 18 och bara kan göra som jag vill. Någon månad kvar bara som tur är. Det är April nu och jag fyller i Juli.

Portvakten öppnade vänlgt dörren till mig och log glatt. Jag log tillbaka och tog hissen up. Jag såg mitt hår i segeln. Det har verkligen blivigt lång under vintern. Det var en enda röra och min läppring fastnade alltid i det. Jag ska beställa en klipptid imorgon så jag kan bli av med allt jobbigt hår. Ingen fara, ska inte snagga mig. Ska bara klippa kanske en decimeter kortare. Det är längre än armbågarna. Fattar ni att det är långt då? Dörrarna öppnades och jag gick igenom korridoren till den svit längst bort vi bodde i. När jag öppnade dörrarna höll mamma och pappa på att bråka igen. Dom älskar inte varran på riktigt. Att dom gifte sig var för pengarna. Alla dessa pengar, kan alla bara lägga ner och sluta vara så girga? Aldrig så klart. Jag hängde upp min jacka och gick igenom hallen, TV-rummet och lien del av ett av vardagsrummen där mamma och pappa var. Mamma såg mig och ropade efter mig. Jag suckade och backade.

- Var har du varigt? ropade hon på mig, mer skrek.
- Ute, jag sa ju det
- Du måste lära dig att ta ansvar unga dam, annars åker du ut på gatan
- Hoppas

- Åh, ser du inte hur din dötter uppför sig? skrek mamma på pappa. Jag slängde igen dörren bakom dom och slängde mig på sängen. Jag är så trött på allt. Och ikväll ska jag ut med den där killen. Jag sprang till garderoben och tog på mig ett Roling Stones linne och en svart skinnjacka över. Jag tvekade över svarta jeans eller vanliga, slitna, blåa. Jag tog dom svarta och tog på mig ett par röda, låga converse. Klar. Jag satte upp håret i en hästsvans också och gick efter min mobil i jackfickan igen.

- Går ut igen! ropade jag till mamma och pappa och stack innan dom han säga nej eller något.

 

Jag stack till Kyles område, slum enligt mamma. Perfekt. Jag ricgde på hos honom och jag log stort när han öppnade. Han hade bara ett par slitna jeans shorts i knä höjd på sig. Oh my fucking god, abs! Tänkte jag och drog efter andan. Han var verkligen as het om jag kan säga så.

-Oj, hej är klockan så mycket? Jag ska bara ta på mig en tröja, sa han och log snett. Jag ville bara säga åt honom att vi kunde gå som han såg ut men... vi skulle på bio så. Awkward.

Han sprang upp för trapporna och kom sen ner med en röd T-Shirt med någon svart text på. Han tog också på sig ett par gråa skejt skor så gick vi.

 

*efter bion*


Vi gick hand i hand längs vägen och kollade på stjärnorna. Min mobil började ringa men jag slog snabbt av den.

- Förlåt för det där, sa jag och strök undan lite hår som bara åkte tillbaka för ögonen. Kyle tog bort sin hand ur min för att ta bort håret igen. Han la den sedan på min kind och såg rakt in i mina ögon.

- Hoppas du inte tycker jag går för fort fram men... viskade han och kysste mig mjukt på mina läppar. Jag kysste tillbaka och allt kändes bara så perfekt just då. Han drog sig bort och skrattade lite. Jag log och han la sin arm runt mina axlar och vi gick in i parken.

- Så... vill du gå ut igen någon gång? frpgade han blygt. Gud han var så söt!

- Jag skulle älska det! sa jag och kramde om honom hårt. Han strök mig över ryggen och kysste sedan mig igen.

- Jag har faktiskt sett dig i skolan förut, men du går typ alttid och lyssnar på musik eller är i bibloteket, sa han och skrattade.

- Äm ja, jag är en musik nörd

- En rik musik nörd... sa han tyst och såg ner i marken.

- Jag vill inte vara det

- Varför? Det är bättre än att bo i ett skithus som jag, du är ju värsta asrik och får allt du vill

- Tro mig, det är inte så bra

- Inte?

- Nej, jag vill bara sticka efter vi går ut High School och INTE plugga vidare, än

- Varför vill du sticka? Har du inte det bra med allt?

- Igen, mitt liv är ett helvete, mamma och pappa typ hatar mig

- Lägg av, dom kan inte hata dig

- Men nästan, jag gillar inte dom, dom är bara... snobbar, sa jag och suckade djupt.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

as bra!! :D mer ikvl??:) snäääälla ;D

2011-04-18 @ 17:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0