Right Girl | Part 13 | Nothing

- Wow, mycket. Men okej, snälla säg vad du mena med inte vara här, sa han och såg djupt in i mina ögon.
- Okej, men döm inte för... ja, döm bara inte
- Lovar, sa han och jag började berätta allt.

- Okej, jag har haft en tid tidigare i mitt liv, typ två år sen, då jag var verkligt nere. Det var som jag inte kunde komma ur sängen vissa dagar. Folk märkte tillslut det och det gick inte så långt som, jag hostade och såg sen på Justin. Han hade en alvarlig blivk i ögonen och värgrade släppa min blick. - Jag kom över det i alla fall, dom skickade mig till någon som jag kunde prata med och saker blev bättre. Det var ingen stor grej igentligen så jag vet inte varför jag ens drog upp det nu, sa jag och såg bort mot andra sidan stranden. Justin la sin hand ovanpåmin och jag såg tillbaka in i hans ögon.
- Jag är i alla fall glad att du är okej nu, sa han och log svagt. Jag lät ett litet skratt komma och såg sen bort igen. Allt det här var bara så.. cheesy. Så fejkat kändes det som, men endå var det inte det. Jag vet inte hur jag ska känna mig runt Justin, jag vill båda vara med honom på liksom flickväns sättet men också vänn sättet. Ugh, kompliserat.
- Asså det är ganska sent så jag måste hem, men vi kan väl ses snart igen? frågade jag menas jag klev upp och gick baklängest bort från Justin. Han hade rest sig upp nu också och vinkade bara lite med ett gulligt leened.
- Ses väl, kanske ska hem också snart... öm, kan du bara vänta lite? sa han blygt och gick sakta fram några steg och lutade sig fram och kysste min kind lätt. Jag rodnade och snurrade runt för att sen säfa hejdå igen. Jag hade alltid problem med att säga hej så det slutade minst med att jag säger hejdå två gånger.

* Nyårs afton *

Jag drog på en lite tjockare tjöra över det lila linnet som jag hade på mig och ett par svarta skinny jeans med ljusgrått skärp.
Chaz dök upp i min dörr och frågade om jag var redo att åka. Jag tog på mig ett par svarta skor med vit snörning och gav honom tummen upp. Vi klev ner för trapporna, sa hejdå till Brian och klev sen in i Chaz bil. Justin skulle tydligen ha någon liten fest för bara hans vänner där vi kunde antagligen spela spel, kolla filemr och sen fyrverkerier på stranden. Det lät mycket bättre än dom andra fester som skulle vara inatt. 
Vi kom fram tillslut och vi klev ur bilen och blev mötna av Ryan, Justion och någon tjej med blont hår. Ryan som jag nästan aldrig träffat mer än då i köket och några andra gånger med Chaz eller Justin, sa att tjejen var hans flickvän och vi gjorde dom vanliga 'hej kul att träffas' sakerna. Medans vi gick in viskade Chaz något om Ryan säkert snart skulle byta flickvän till mig och sen var vi nere i Justins källare där skålar med chips, ostkrokar och annat stog redo. Vi gick igenom alla filmer och det slutade med Hajen. En film alla utom jag verkade hata. Jag vet inte varför men jag älskar hajar. Dom är så, låter töntigt nu men, häftiga djur.
Fyra timmar sen så gick alla ut och vi satte oss på samma gång ute i vattnet som jag suttigt vid då när, ja dom från skolan kom. Allt det här låter så konstigt i mitt huvud, konstigt, töntigt och bara onödigt.
Jag satt bredvid Chaz och Justin, Ryan och Olivia som tjejen hette satt och sidaokramades och kysstes kanske någon gång. Fyrverkerierna började och alla höll för öronen utom jag och Justin som satt och apploderade och ropade i glädje. Visade sig båda gillade fyrverkerier också.
__________________________________________________________
Har skrivigt 13 delarn nu, alla typ askorta och jag hatar den här novellen! Hatar, hatar, hatar den så mycket. Men jag kommer inte sluta den men jag hatar den. Den kommer nog dock bli kort och ganska konstig verkar det som. Jag har ideer till nya så det komemr väl en ny efter den här tar slut.

Jag är slö så jag orkar inte kolla igenom stavning för 1, jag är latast i Sverige. Och 2 jag är trött och måste sova nu


Kommentarer
Postat av: savana

avsluta den och börja på en ny!!!

2011-08-09 @ 00:49:39
URL: http://savanas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0