Right Girl | Part 8 | Welcome To Hell

Jag öppnade dörren och sprang så fort jag kunde upp för trapporna och slängde mig in i mitt rum och duschade av mig den där drinken och alla känslor. Det kändes mycket bättre efter men när jag la mig ner mellan täcket och lakanet så kom skuldkänslorna smygande tillbaka. Jag blundade och sov efter två timmar. Men vakande omkring fem gånger under natten tills jag kom i någon sorts dvala kan man säga.

Helt plötslig hade dom sista veckorna av sommaren gått bort och skolan väntade. Fan. jag var inte på humör idag. Det hade varit omkring två veckor sen jag dissat Justin och ingen visste något om det. Jag rest mig tillslut upp från sängen och klädde på mig något från garderoben. Jeans shorts med hål och bara en ficka där fram, samma oversize linne fast svart som jag haft hela sommaren, en vanlig ljus grå mössa, ett par små peace örhängen, höga gröns converse och lite mascara. jag granaskade mig i spegelna och tog sen en grön axelväska som jag la ner några böcker och sånt i. Jag drog ur laddaren ur min iPhone och iPod och la ner iPhonen i fickan mrn höll kvar iPoden i handen. Jag hade tänkt att åka longboard till skolan för det var inte så långt bort. Jag hade köpt en ny så jag skulle slippa fråga Chaz om lov hela tiden. Jag kollade in i köket men igen var där Chaz borde ju också göra sig klar för skolan väl? Jag såg en lapp sattfast på min guavajuice som bara jag dricker. 

"Åker till skolan från Justin, ses där. god Morgon ;D" 

Det var från Chaz och när jag läste Justins namn kom en klump i magen. Vad hade jag tänkt? Kunna undvika honom när min kuisn som jag bor hos är bästa vän med honom? Idiot...
Jag tog ett äpple och givk ut och låste efter mig. Jag skulle inte kunna äta något annat äm äpplet om jag inte skulle spy upp allt.
Jag kom fram till skolan och gick för att fixa allt med skåp, lektioner och andra papper. Tio minuter senare var jag inne i klassrum 34 och hade Franska.

Skolan gick på som vanligt, träffade några nya människorna som jag sen satt med vid lunchen. Det var två tjejer och en kille som jag blev vänner med.
Jordan Krist, lång, smal, sportig men endå smart kille som gick i min franksa klass och hade hjälpt mig runt skolan lite.
Halei Walch, galen, mellan lång, brunhårig, hyper och sportig tjejen. Hon är nog den som alla populära avskyr mest för hon brryr sig inte om ett skit vad andra tycker och lever verkligen hennes egna unika liv. Jag gillade henne på en gång...
Tia Halvorsen, blond, brunögd, normal lång, musiker sen hon kan minnas, den smartaste av oss fyra, den mest filosofiska också och den höpplösa romantikerna som har fått sitt hjärta krossat allt för många gånger. Jag tycker synd om henne för man kna se en del av hennes smärta i hennes ögon men hon har alltid ett konstant leende på läpparna och kna lika som jag inte hålla sig borta från iPoden. Vi har båda en enorm kärlek till He Is We. Bara hon mer kanske. Hon spealr alltid deras låtar eller skriver ner dom i skolböckerna. Hon är i min musik och bild klass. På en gång så fick vi någon kontakt och blev på en gång vänner. vilket är konstigt för jag brukar aldrig och då menar jag aldrig skaffa vänner första dagen. Jag är inte prat typen eller den blyga men jag kommer bara inte fram tillräckligt för folk ska se mig.

Den sista lektionen slutade och jag och Tia gick till våra skåp och sa samtidigt hejdå till Jordan och Halei som bodde på andra sida stan. Jag och Tia var tydligen nästan granna och hon kände igen mig sen vi hade flyttat in hos Chaz. Dom hade också varigt vänner när Chaz flyttat hit men sen bara glidigt isär. Jag kom fram till mitt hus och vinkade löjlligt hejdå. 
Jag klev in och fick Chaz helt över mig.
- Vad gör du Chaz? sa jag och tvingade migsjälv att inte skratta.
- Vad sa hon om mig? sa han och stirrade ut genom det tonade fönstret i dörren.
- Vem?! Vad pratar du om? sa jag frågande och Chaz bara bitch-blickade mig.
- Tia, duh? Sa hon något? frågade han och såg förhoppfullt på mig.
- Nej, inte om dig... vänta varför skule hon, Chaz?
- Ja...
- Du gillar Tia! nästan skrek jag oh hoppade upp och ner.
- Hu, nej det gör jag inte! sa Chaz och gick upp för trapporna. Jag drog av mig skorna och sprnag efter honom medan jag tog av mig min jeans jacka och tog väskan av mig. Jag slängde fort in dom på min säng och sen skuttade fetr Cha zin till hans rum.
- Chaz gillar Tia, Chaz gillar Tia! fortsatte jag sjunga och ksrattade. Jag kunde vara så jobbig när det gällde sånt här.

Chaz försökte stänga igen dörren för mig men jag tröck emot och han gav sig tillslut. Jag ramlade ner på golvet i hans rum och reste mig sen snabbt.
- Men hur? När? Varför? frågade jag ut honom ochg han suckade.
- Okej, jag har gillat henne sen vi typ flyttade hit. Hon var så snäll och behandlade mig så...  ja speciellt. Men hon såg mig aldrig mer än en granne bara... sa han och såg sen ut genom fönstret. Jag skönk ner bredvid honom på hans säng.
- Hon har blivigt så sårad så många gånger, så många olika sätt. Hon har hoppats det skulle vara den rätta varje gång och hon är på väg att ge upp. Jag kan se det på henne och... jag kan förstå henne, sa jag och kramade mjukt om Chaz som såg förvånat på mig.
- Hur kan du förstå det Jess? sa han oroligt och jag såg bort.
- Chaz jag är sjutton, jag har blivigt kär i en ochg en annan idiot, sa jag tyst och reste mig upp.
- Jess, du vet du är värd vem som heslt som kan behanla dig rätt va? Du är en otrolig tjej, sa Chaz och jag nickade bara lätt åt honom och gick sen in till mitt rum och satte igång lite långsam, halv depp och satte mig sen i föstret. Jag flyttade mig inte fören det var nästan helt mörkt ute. Eller så mörkt det kunde bli när det var Augusti. Jag fingrade lite på fönster haken och tog upp den. Fönstret flög upp och jag såg chockat ut. Jag hade itne trott det gick att öppna. Det är ett litet tak nedan för mitt rum så jag klättrade ner där och såg mig runt på det ganska så höga huset. Det var minst tre meter ner till matrken och jag såg upp mot mitt fönster igen. Jag klättrade vidare tills jag kom till en balkong som jag inte visste fanns. 
Jag hoppade ner på den och kom fram till att dom kanske inte ens visste den fanns här. Från trädgården eller vägen kunde man inte se den för den gömeds blad några träd fast om man stog rakt under eller några meter ifrån kunde man se den. För jag kunde se gatan och lite av trädgården.
Jag kände på dörren och den geld sakta upp. DEt kändes som en kropp skulle falla ut och skrämma livet ur mig elle rnågon pyskomördare skulle lura där inne. Jag suckade och gick in igenom gardinerna som såg ganska gammla ut. Det var inga mördare eller döda kroppar där inne. det var en vanligt sovrum. Jag kunde bara se små fläckar av det för det var så mörkt. Jag letade via väggarna efter lysknappen och tilslut hittade jag den. Men bara en av de två glödlaorna fungerade. Men det var tillräckligt för jag skulle kunna hitta ut och ge mer ljus. Jag såg att jag var ganska djupt inne i huset där det bara var skrubbar och smårum. Jag gick längs den långa mattan och gick plötsligt in i Chaz.

- Jess, du är ju i ditt rum! sa han och kollade bakåt igen.
- Chaz, du måste kolla vad jag hitta! skrek jag och drog med honom till rummet. Det var nära man inte såg det för dörren var lite av en lönndörr. Jag kunde hålla mig för skratt. Det var som en dålig film, eller bra i mitt fall.

Jag drog upp dörren och Chaz ögon blev hur stora som heslt.
- Hur hittade du det här! sa han och bara gapade. Jag skrattade som svar och sa sen jag hade gått på taket.
- gick du på taket? Du kunde ju ha dött! sa han sen men log sen. Vi gick runt där inne och kollade lite tills vi båda hörde dörren nere i hallen öppnas. Brian hade kommigt hem. Båda Chaz och jag sprang ner dit som galningar och drog med honom också.

Någon timme senare hade jag övertygat Brian att jag kunde få flytta in där istället. Jag kunde inte hålla in glädjen heller så jag hoppade runt och log bara. Chaz fick hjälpa till att flytta alla möbler in till det större rummet. Vi kunde nästan inte sluta skratta bara för det var så grymt overkligt.  


Okej, ja lite random slut men jag var tvungen att göra så Jess fick en balkong... ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeer!!!

2011-06-06 @ 14:43:33
Postat av: Anonym

sååååå otroligt braa novell!1

2011-06-06 @ 16:56:38
Postat av: Fanny

Fett bra blogg! Läs gärna min novell blogg med! :D

2011-06-06 @ 18:08:25
URL: http://ourlifeourdream.blogg.se/
Postat av: Anonym

jätte bra hoppas på en till sen :D

2011-06-06 @ 18:57:22
Postat av: Anonym

hopppas du lägger upp en till idag :D skit braa!

2011-06-06 @ 19:33:33
Postat av: elena

super bra fortsätt nuuuuuuu

2011-06-07 @ 00:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0